torsdag den 26. marts 2009

Roskiiiilz


Efter jeg sidste år var på Roskilde Festival for allerførste gang, var jeg overbevist om, at jeg også skulle afsted i år. Men da navnene til dette års festival begyndte at blive offentliggjort engang i februar, blev jeg lidt usikker. Der var faktisk ikke rigtig nogen jeg gad at høre. Men de sidste par ugers offentliggørelse, har vendt skuden igen. Med navne som Fever Ray, Lil' Wayne, Kanye West og Lily Allen skal det nok blive en fest. Så krydser jeg bare fingre for at navne som Mike Sheridan, The Wong Boys og Fagget Fairys også kommer på plakaten. Hvad synes du? Er Roskilde blevet for tam i år, eller er du bare slet ikke festivaltypen?

5 kommentarer:

 1. I agree! Sidste år var der for mange navne til at man kunne nå at se dem alle, og i år glæder jeg mig kun til Fever Ray, Kanye og Coldplay...

  SvarSlet
 2. Lige præcis! MEN, der kommer nye navne i morgen, håber virkelig på noget der tager pusten væk fra mig.

  SvarSlet
 3. Jeg har også haft det ligesom dig, men da jeg hørte, at Kanye West kommer, så blev jeg helt hooked. Han er bare for fed, men Fever Ray er sgu også for cool. Kunne nu også være fedt, hvis Fagget Fairys og The Wong Boys kom..

  I øvrigt: fed blog! Bare lidt ærgeligt, at du tager lidt fra Anywho - men på den anden side, hvem gør ikke det. Man kan jo nærmest ikke lade vær. Hæhæ. :)

  SvarSlet
 4. Hejsa
  Vil bare lige sige fagget pigerne har spillet et par gange på roskilde. Men dog ikke på nogle scener, da De de sidste mange år har været dybt dybt undergrund

  SvarSlet
 5. Hej Helle. Tak for de fine ord. Jae, det kan være lidt svært at undgå, men forsøger dog at undgå det så meget som muligt. :)

  Hej Maja. Det er også først for et års tid siden at jeg selv opdagede dem, men krydser fingre for at de spiller i år, på en rigtig scene. :)

  SvarSlet