tirsdag den 10. marts 2009

Time For Hair


Med 4 forskellige produkter per hårvask er mit hår det, som jeg plejer allermest. Af uvisse årsager, er jeg dog altid sløv med at få bestilt tid hos frisøren, selvom det jo egentlig skulle være sundest at blive klippet ca. hver 3 måned. Men i morgen er det tid, har tidligt fri fra skole, så det kan man jo ligeså godt udnytte. Mere end spidserne får de dog ikke lov at røre.

8 kommentarer:

 1. hvilke produkter bruger du?:)
  og held og lykke med klipningen.

  SvarSlet
 2. Hej.
  Af shampoo bruger jeg colour reviver fra Toni & Guy og så bruger jeg hvér gang en conditioner også fra Toni & Guy der hedder moisture injection. den skal kun sidde i 2 minutter, og så gør den håret så blødt! så investerede jeg for nylig i to produkter fra Redken: Anti snap fra exstreme-serien, som styrker håret og instant polish prep fra clear moisture-serien der giver håret fugt. De skal begge to i håret efter vask og skal ikke skylles ud. så selvom alle de her ting måske lyder af meget, tager det højest 5 minutter ekstra.

  SvarSlet
 3. jeg er selv en hår fanatiker og jeg er igang med at vokse det langt, så leder efter nogle produkter der kan hjælpe det lidt på vej :D
  jeg bruger selv noget serum til hårspidserne og spray balsam, men er altid på jagt efter noget nyt til håret :b
  tak for svaret :)

  SvarSlet
 4. Det var da så lidt. :) Tror jeg brugte omkring fire år for at få mit hår så langt som det er nu, men der plejede jeg det så heller ikke specielt egentlig. Grunden til jeg købte Redken, var et indlæg jeg læste på anywho. Produkterne er godt nok lidt dyre, men skal til usa i april, og så der skal hamstres. :D

  SvarSlet
 5. haha, jeg har også læst om redken på anywho, men har ikke rigtigt pengene til det, desværre :)dit hår ser virkelig flot ud, så hvis du har nogle tips. lytter jeg interesseret :) har du farvet dit hår i de 4 år?:)

  SvarSlet
 6. Man kan ellers få det lidt billigere på nogle hjemmesider. fx smukkere.dk
  tusind tak for de fine ord. mit tip ville nok være at købe moisture injection fra Toni & Guy, den er ikke voldsom dyr, og hvis man bruger den ved hver vask, bliver ens hår så blødt. det gør mit i hvert fald. :)
  Farvede mit hår første gang for to år siden tror jeg det var. siden da har jeg farvet det to gange så vidt jeg husker, dog aldrig med permanent farve. har altid farvet det mørkebrunt, men nu vil jeg gerne have det lidt lysere, så holder lige en pause med farvninger i håb om at min gamle hårfarve ikke var så slem endda. :)

  SvarSlet
 7. okay, jeg må prøve at kigge på smukkere.dk og se om der er nogle ting jeg vil prøve :D tusind tak for tippet i hvert fald :) det handler vel også om tålmodighed, hvilket jeg ikke har så meget af :D hæhæ.

  SvarSlet
 8. Hehe, kender det godt. Men synes tit at man slet ikke lægger mærke til hvor hurtigt tiden egentlig går. :)

  SvarSlet