tirsdag den 12. maj 2009

Cykelshorts-trenden


Det øverste billede, som stammer fra Gademode.dk, har vakt stor diskussion pga. netop cykelshortsene - enten hader folk dem eller også er folk helt vilde med dem. Personligt er jeg en af dem der er vilde med dem, jeg kunne dog aldrig finde på at hoppe i dem uden noget dækkende foran, selvom jeg faktisk synes at det klæder denne pige. Jeg står nok mere ind for Stephanie fra Anywho's måde at bruge dem på med en lang t-shirt over som et sommeralternativ til de lange leggings. Hvad synes I om cykelshorts-trenden? Er det bare fuldstændig smagløst eller er du også en af dem, der er hoppet på vognen?
Billeder: Øverst: Gademode, Nederst: Anywho

7 kommentarer:

 1. jeg synes det er super grimt. cykelshorts giver mig associationer til da jeg var lille og absolut ingen stil havde.

  SvarSlet
 2. Jeg synes, at de er ret fede til Stephanie - men fordi hun netop har en lidt lang bluse på - de duer altså ikke uden noget over..

  Dog kunne jeg ikke selv finde på at gå med dem, men det hænger nok mest sammen med, at jeg ikke lige har kroppen til det..

  SvarSlet
 3. Jeg synes det er fedt.. Har dog kun brugt det med en lang bluse, der lige runder nummi. Men det er forbavsende, hvor fedt det ser ud til hende dér uden en lang bluse. Det tror jeg da selv, jeg vil abe efter.. cool med en blazer i hvert fald. :)

  SvarSlet
 4. Jeg er måske bare glad for at jeg ikke kan huske mig selv iført cykelshorts da jeg var lille. :D Jeg havde aldrig troet at de ville du uden noget over, men er enig med Helle, at det fungerer faktisk for denne pige, pga. blazeren. :)

  SvarSlet
 5. Jeg kommer nok aldrig til at iføre mig et par igen. De minder også mig om da jeg var lille, og blev tvunget til at tage dem på af min mor. Jeg hadede dem! Men må nu alligevel indrømme at de ser fede ud på de to piger (:

  SvarSlet
 6. jeg har ikke noget i mod trenden. men jeg hopper sgu ikke med på vognen. det er slet ikke mig...

  SvarSlet
 7. jeg synes det ser rigtig fedt ud, hvis man har kroppen til det - hvilket jeg klart synes at pigerne på billederne har. Det har jeg dog ikke, så jeg springer over :)

  SvarSlet