onsdag den 13. maj 2009

Mine USA-køb: lidt blandet


Her kommer så (næsten da) mine sidste køb, man kan vel ligeså godt fyre dem alle af på én gang. Jeg havde egentlig håbet at finde nogle store chunky fingerringe eller halskæder på et flea-market i Washington, men pga. regnen blev det desværre ikke til noget. I stedet fandt jeg disse andre fine smykker, hvoraf ringen klart er min yndlings. Jeg ved ikke helt hvad det er, når man ser en H&M i et andet land end hvor man kommer fra - eller bare by for den sags skyld. Men af en eller anden grund skal man altid liige ind og kigge om det nu er de samme ting de har, eller om ens lokale H&M-butik snyder én (eller er det bare mig?). Jeg er dog glad for at jeg tjekkede deres H&M ud, for da jeg fandt denne sorte jakke-trøje agtige ting med den skrå lynlås, så var jeg helt solgt. MAC-læbestiften kostede kun 15 dollars og neglelakken kostede under 25 dollars, så at købe make-up i USA kan helt sikkert anbefales. Som nogen måske har luret er jeg faldet ret meget for koral-farven, så da jeg spottede denne bikini i Victoria's Secret, så skulle den altså også med hjem.

8 kommentarer:

 1. Endnu flere lækre ting! :O
  Må jeg spørge om hvor meget du sådan rundt regnet fik brugt derover? :)

  SvarSlet
 2. Det er jo også mulighedernes land, eller noget. :D
  Men puuh, alt for mange penge. Har ikke turdet tælle sammen alt det jeg har brugt endnu, men det løber i hvert fald op på en 2500-3000 kr, hvor alle mine Starbucks-besøg også er med i regnkabet. :b

  SvarSlet
 3. Okay :D
  Så har du da gjort dig nogle rigtig gode køb for de penge :) Jeg troede faktisk der var for omkring 5000 kr. da jeg kiggede det hele igennem :D

  SvarSlet
 4. Alt secondhand har jo også kostet ingenting. :) Men det kan da være jeg bliver forskrækket når jeg skal til at tælle sammen for hvad jeg har brugt..

  SvarSlet
 5. Uh, det er jo det...
  Du må lige give lyd fra dig, når det er..
  Så vi ved at du "er okay" og ikke blevet alt for forskrækket :D haha.

  SvarSlet
 6. Haha, det skal jeg gøre. Men det kan nok godt tage mig noget tid at samle mod. :D

  SvarSlet
 7. Hej Signe, jeg havde jo lovet at give lyd fra mig når jeg havde regnet mit forbrug ud. fik endelig taget mig sammen i går. jeg ved ikke om jeg blev overrasket, for havde hørt det samme beløb fra andre fra klassen, men det blev sgu lige det dobbelte end det jeg først havde regnet med. :b men tror også at jeg har brugt ca 1500 kr på mad, så det er vel meget rimeligt..

  SvarSlet
 8. hvor er det sølv armbånd fra, hold da ferie, du har fået dig nogen gode køb, jeg vil også til USA :D

  SvarSlet