mandag den 17. august 2009

Mandag


I dag har den igen stået på sort. Jeg er så heldig at jeg skal møde kl. 12 mandag og tirsdag hver anden uge og i dag er en af de uger. Mens jeg sov alle de ekstra timer væk i dag, har jeg tænkt mig at være aktiv i morgen og stå tidligt op og løbe en tur. Det bliver spændende om jeg får det gjort eller om jeg falder i fælden og sover længe i stedet.

9 kommentarer:

 1. Den er fra Minimum, men jeg købte den i sommerferien på udsalg, så den er nok desværre ikke at finde i nogen butikker længere.

  SvarSlet
 2. ej øv man...
  hvad med dine leggins?

  SvarSlet
 3. De er endnu ældre desværre. Kan slet ikke huske hvornår jeg købte dem faktisk. Men mærket hedder stylein.

  SvarSlet
 4. Hey, må jeg spørge hvordan du får dit billede så stort? Hvad størrelse er det ovenstående billede f.eks?? Er det i et billedbehandlingsprogram at du forstørrer billedet eller skal det gøres i blogspot? Rigtig fin blog du har!

  Hilsen en it-analfabet...

  SvarSlet
 5. Åh det ser comfy ud, elsker at leggins ikke bare var en flu, men bliver ved med at være cool cool. De er altid rare:)

  SvarSlet
 6. Hej Tellah. Billedet var stort i forvejen, men på blogspot kan man ikke alene sætte så store billeder ind (spørg mig ikke hvorfor). Det du skal gøre er at bruge en af hjemmesiderne som photobucket.com eller tinypic.com. Her kan du oploade dine billeder og derefter bruge det direkte link under billedet til at sætte billedet ind på din blog. Når du skal sætte billedet ind under et indlæg trykker du hvor du normalt sætter billeder ind, men i stedet for at vælge gennemse og finde filen på din computer, skal du skrive linket, til det billede du har oploadet, under "tilføj billede fra internettet - webadresse". Derefter trykker du bare overfør billede. Håber det gav mening. :)

  SvarSlet
 7. Tusind tak for den udførlige forklaring, det var super sødt af dig lige at tage dig tid! Kig endelig forbi, hvis det er! Hilsen Tellah :-)

  SvarSlet
 8. Det var da så lidt. Jeg håber du fandt ud af det. :)

  SvarSlet