søndag den 16. august 2009

Red lips


Når man ser dette billede af smukke Freja kan man vist ikke sige andet end at røde læber holder! Jeg er i hvert fald nu officielt hoppet med på vognen. Så er det eneste problem bare at jeg ingen postkasserød læbestift ejer. Hmm.
Image source: Lefashion

4 kommentarer:

 1. Røde læber er det bedste!
  Jeg kan anbefale dig den bedste læbestift ever :)
  Den er fra Elizabeth Arden og hedder Eight Hour Cream Lip Protectant Stick i farven Berry.
  Den er ikke ligeså rød som Frejas, men den dejlig behagelig og holder enormt længe samtidig med at den fugter dine læber og fungerer som læbepomade.
  Det, jeg godt kan li' ved den er, at den får dig til at se rigtig frisk og naturlig ud, fordi den er lidt mindre rød :)

  Tjek dette link: http://shop.elizabetharden.com/product/index.jsp?productId=2996509&cp=3003522&parentPage=family

  Og tjek også min blog, hvis du har lyst :)

  Vh Lea

  http://unachicaimaginaria.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Tusind tak for tippet. Den læbestift lyder vildt god, den kan vel heller ikke være andet når det er eight hour. Men jeg tror desværre ikke rigtig at farven vil klæde mig, da den ser lidt mørk ud. Men det kan være jeg skulle på udkig efter en læbestift i en anden farve fra den serie. :)

  SvarSlet
 3. Farven "Ruby Woo" fra MAC er helt fantastisk!
  Den er knaldrød, de kalder det vist selv for retro-rød. Den er mat i farven, hvilket jeg synes er vildt flot. Dog er den lidt tør at have på, men det gør tilgengæld at den holder helt utoligt godt, og at den ikke smitter af på glas og tænder:)

  SvarSlet
 4. Jeg er selv stor fan af læbestifter fra MAC, men på deres hjemmeside ser farven mere lyserød end rød ud. Men jeg må lige tjekke når jeg kommer ind til byen. :) Tak for tippet!

  SvarSlet