tirsdag den 30. november 2010

10 juleønsker

1. "lidt mere slik"-skål fra Liebe. 2. Normann Copenhagen "Heima" lysestage. 3. Raadvad Odgård bestik (jep, jeg er gået hen og blevet en bestik-samler). 4. Bobbi Brown foundation brush. 5. Aarstidernes Livretter (min mor har den, og den er top dollar). 6. Incase laptop sleeve. 7. Tromborg deluxe face creme. 8. Muuto "same same but different" glas. 9. Trip Trap "plint" i eg. 10. Decadent taske (et enkelt urealistisk ønske skal der vel være plads til).

Så er det den 1. december i morgen og snart tid til at sende sin ønskeseddel ud til familien. Jeg har efterhånden fået samlet en pæn bunke af køkkenredskaber, så nu er jeg gået over i indretningsmood med hensyn til ønsker - det er nu også lidt sjovere end at ønske sig et strygejern. Sammenlignet med mine juleønsker sidste år, er ønskerne i år dog godt nok meget voksne. Er jeg virkelig gået hen og blevet voksen og kedelig på bare et enkelt år? Arh, det kan ikke passe.

8 kommentarer:

 1. Elsker den taske! Har væet ved at købe den så mange gange.

  SvarSlet
 2. Ha ha, jeg ved ikke heller ikke, hvad der er sket med mig siden sidste jul, men pludselig står der 'Rosendahl karaffel samt matchende glas'. Hm, lidt voksen er man vel blevet? ;)

  /Emma

  emmafinsted.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Just fun: Den er virkelig fantastisk! Og så er det jo en taske, der kan holde i evigheder.

  Emma: Haha, lige præcis. Jeg havde ikke engang opdaget det, før jeg sammenlignede min ønskeseddel med den fra sidste år. :b

  SvarSlet
 4. Rigtig fede ting, kunne sagtens skrive dem på min ønskeliste også:-)
  Kig endelig forbi min blog og deltag i min give-away...
  Kh Lone

  SvarSlet
 5. Wee endelig fandt jeg ud af, at skålen var fra Liebe.. Tak for hjælpen..men super gode ønsker!!!

  SvarSlet
 6. Lone: Tusind tak, det vil jeg gøre. :)

  Maria: Haha. Jeg måtte også bruge virkelig lang tid på at finde ud af hvor skålen var fra. Fik selv øje på den for lang tid siden i en butik og glemte siden hen alt om hvor den var fra. :D

  SvarSlet
 7. Rosendahl Briller er gode designs meget elegant også! Du kan aldrig gå galt med det.

  SvarSlet
 8. Tjek nogle Raadvad bestik fra Damborg Isenkram

  SvarSlet