tirsdag den 23. november 2010

All red red

Acne ss/11 via style, Pierre Dal Corso via Fashionising, Miroslava Duma by Hanneli.

Jeg er i den grad blevet tilhænger af den røde bølge, der kører lige i øjeblikket. Problemet er bare, at et enkelt kig i min garderobe hurtigt afslørede at jeg ikke ejer noget som helst rødt overhovedet pånær en vintage 80'er buksedragt, der nærmere kan betegnes som kostume end klædeligt tøj. Pokkers. Hvad gør man så, når der samtidig er lavvande på kontoen og man alligevel ikke kan finde det der suit fra h&m? Nogen der kender en billig red suit pusher? Anyone?

12 kommentarer:

 1. Haha, sidder præcis i samme situation lige pt.! :p

  Elsker virkelig den røde trend lige nu, men har hverken noget rødt tøj, og hvis jeg havde, ville jeg ikke ane hvordan det skulle styles :p

  SvarSlet
 2. Wow, billede 2 er virkelig flot!

  http://edithinga.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Lækre, lækre billeder :-)
  Håber alt er vel - dejligt du er tilbage.
  // http://milkdujour.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Hej Pernille,

  Jeg har nogle spørgsmål til dig om Cooco.se. Jeg kan huske at du havde købt en ring derfra engang :-) Ville bare høre hvordan og hvorledes med portoprisen, leveringstiden, service og hvordan er de i størrelsen? Jeg overvejer nemlig at bestille derfra, så det ville være rart med lidt respons :-)

  Mvh

  SvarSlet
 5. Rød er virkelig også en smuk farve! Lige pt går jeg efter nogle flotte røde stiletter.
  Har lige kigget topshops online shop igennem, og de har nogle super flotte røde kjoler! til 300 kr. (:

  - tag gerne et kig forbi vores blog. Der er pt en konkurrence om kors ringen fra forever 21 (:
  www.whywegethigh.blogspot.com

  SvarSlet
 6. A very confortable suite, and glamour coat.!

  SvarSlet
 7. du har en fed blog! tjek min ud:
  http://justfun-amaliemilaura.blogspot.com/

  SvarSlet
 8. Vi har en lækker rød blazer i So Ein Ding for tiden.. Hvis jeg havde penge til den så købte jeg den! Ellers så er H&M også ved at være red-pusher. Har sukket derinde det sidste stykke tid.

  SvarSlet
 9. Rosa: Hah, ja. Det er sgu lidt træls at man bliver så vild med en farve tendens, når man er så god til at købe sort tøj. :D

  Anonym: Næsten alt du spørger om skal du nok hellere finde ud af ved at kigge på deres hjemmeside, der står det hele - størrelse skal du finde under hver enkelt item. Men servicen husker jeg som god, jeg kan i hvert fald godt anbefale at købe noget der. :)

  Sara: Nice! Det kunne være jeg lige skulle kigge forbi. Men ja, h&m har godt nok også fået mange ting. Jeg er bare lige ærgerlig over, at det røde suit de har fået, ikke er postkasse rød i stedet for mørk rød.

  SvarSlet
 10. Ah, men brændt rød har nu også sin charme synes jeg :) Men du har ret, når det er suits så er postkasse rød "the shit". COS har en irriterende flot postkasserød jakke også, men den er ikke billig.

  SvarSlet
 11. Helt bestemt! Men ja, netop når det er suits, så skal det altså være postkasserød. Er det rigtig? Den har jeg ikke set!

  SvarSlet
 12. Hej. Elsker din blog.

  Du kan prøve at finde et billigt lyst suit og bare farve det. Det er super let. Har skrevet et indlæg om at farve tøj her:

  http://smykkestykke.blogspot.com/2010/12/tips-til-farvning-af-tj.html

  Man kan lave nogle ret fede ting.

  SvarSlet