tirsdag den 30. november 2010

Blog anbefalinger

For noget tid siden var der en læser, der spurgte til hvilke mindre/upcoming blogs, jeg læste. Det er jo lidt svært at definere hvornår en blog er lille, stor eller upcoming, men jeg har forsøgt at finde nogle, som måske ikke er kendt af alle, men som har en masse personlighed og helt sikkert burde besøges af mange flere. Jeg har brugt lang tid på at udvælge de her tre blogs, så håber I finder indlægget inspirerende og får lyst til at aflægge alle tre et besøg.

A Day With Joe. Johanne Emilies blog er hvad jeg vil kalde en rigtig hygge blog. Billederne er redigeret, så farverne er dejlig varme, og man får lyst til at lære Johanne Emilie bedre at kende, fordi bloggen simpelthen er så hyggelig og nede på jorden.

Why We Fly. Bloggen drives af de to piger Anna og Ida Marie, som begge har en skøn og inspirerende stil. De er gode til at lægge outfit billeder ud, og selvom de ikke blogger hver dag, er det alligevel en blog, jeg har lyst til at følge med i.

I'm Not Ambrosia. Claudia er kun 16 år og alligevel tager hun de vildeste billeder, som hun lægger ud på denne blog. Jeg elsker hendes billedredigering, som er så fin, og jeg får lyst til at gemme alle hendes billeder i min inspirationsmappe. Udover denne blog, har hun også bloggen oculaire sammen med en der hedder Anna, og den er helt sikkert også er et besøg værd.

11 kommentarer:

 1. De ser rigtig spænende ud, læser allerede why we fly og oculaire, men må lige kigge nærmere på de to andre! Og jeg syntes skam, det var et fedt indlæg! ;)
  /Gunilla

  SvarSlet
 2. Jeg læser selv de to første, men kendte slet ikke den sidste :) Fedt indlæg!
  Mvh Ditte
  /www.detdittes.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Fedt! Trængte virkelig til at læse nogle nye blogs :) Disse vil jeg klart blive fast læser af!

  www.mathildeswonderland.wordpress.com

  SvarSlet
 4. Jeg er glad for at I ikke kender dem alle sammen, så har indlægget jo gjort hvad det skal. :)

  SvarSlet
 5. Jeg kender slet ingen af de seje pigers blogs. Smaddergod inspiration.

  SvarSlet
 6. Det er jeg glad for at høre. :D

  SvarSlet
 7. Jeg er ny i blog-verden, så tak for god inspiration :-)

  SvarSlet
 8. Godt udvalg! http://charschelthauer.blogspot.com/

  SvarSlet
 9. Tak for den positive tilbagemeldning. :)

  SvarSlet
 10. Hey Pernille! Tak for de (meget) fine ord (:

  xx Claudia

  SvarSlet
 11. Rigtig fine collager!
  Check min blog ud - spotding.com

  SvarSlet