onsdag den 17. marts 2010

Dobbelt ring til salg


I sidste uge gjorde jeg mit første køb nogensinde hos Cocoo.se, og i dag har jeg så modtaget pakken. Jeg købte denne dobbelt ring i sølv, men desværre er den for stor - jeg skulle nok have nærlæst produktinfo lidt bedre. Men thumbs up for den flotte æske med sløjfe, god service!
Men nu til sagen, det nytter jo ikke noget at have en ring liggende, som jeg ikke kan passe. Den kostede mig 187 kr inkl. porto, så hvis nogen er jer har lyst til at købe den for 180 kr. inkl. porto, så send mig en mail til pagik@hotmail.com. På hjemmesiden står ringstørrelsen som en str. 17 og 18, hvilket svarer til 6 og 6,5 cm i omkreds. Den er ikke meget for stor til mig, men alligevel for stor til, at den nemt kan falde af. Skriv hvis du har spørgsmål.

SOLGT.

9 kommentarer:

 1. Hej :)
  Virkelig fed ring, men tror også den bliver for stor til mig :) Ville bare lige høre om du er tilfreds med Cocoo? Sidder tit derinde og ligger alt muligt i kurven, men kommer altid fra det igen :) Hvor lang tid gik der inden du modtog pakken?

  SvarSlet
 2. Hej Emilie.
  Jeg bestilte det i fredags, og så har der jo været en weekend imellem, så jeg synes egentlig at det var en helt fair levering. Og der har heller ikke været nogen problemer, så jeg synes da bare, at du skal give det forsøget. ;)

  SvarSlet
 3. Hej Pernille.
  Lige et spørgsmål helt ude af kontekst.. Hvilken skabelon bruger du på din blog? Din 'marv'? (hedder det det? Der hvor du har linkliste osv) er smallere end min, men jeg ku også godt tænke mig min lidt smallere:)
  Kan du hjælpe mig..
  Kh

  SvarSlet
 4. Hej Sofie,
  Jeg bruger skabelonen minima, hvis html jeg så har redigeret i. Marven er den man kalder sidebar, så for at gøre den mindre, skal du blot ændre "width" til et mindre tal under "sidebar-wrapper" i html.
  Skriv endelig hvis du stadig er i tvivl om det. :)

  SvarSlet
 5. Den ser rigtig lækker ud ! :-)
  Bortset fra den ikke passer, er det da et super godt køb. Jeg ønsker mig også selv en.

  http://fash-splash.blogspot.com/

  SvarSlet
 6. Åhr den er ellers fin!! Og cool webshop :D Jeg er lige faldet over denne: Frozza.se de har også nogle cool smykker.

  SvarSlet
 7. Emilie: Tak for linket, det vil jeg lige tjekke ud. :)

  SvarSlet