Camilla: Nej desværre. Men på denne hjemmeside kan du omregne alle mulige forskellige ting, blandt andet mål og temperatur, som begge dele er ting du skal bruge i opskriften: http://www.peters1.dk/webtools/conversion.php Det er det, jeg har gjort, for at bage efter opskriften.
Nøj hvor ser de cupcakes dog bare ualmindelig gode ud...ville ønske jeg havde større mod på at lave dem selv:-) Og rigtig fin blog ud har, kig endelig også forbi min og deltag i min give away om en uglepude;-) God påske!
Kan det være rigtigt, at man skal bruge 900g. sukker til glasuren? Og skal man putte en halv oreo med cream siden opad i muffinsformen inden man putter selve dejen i?
Anonym: Kan ikke lige huske med glasuren. Jeg tror nok jeg kun lavede ca. en halv portion og så var det bare lidt på feeling. Men du skal bruge flormelis i stedet for alm. sukker til glasuren. Jeg brugte sådan en normal pakke på 500g eller hvor meget det nu er.
Opskriften på dansk.. Det kunne jeg måske godt lokkes til, men har desværre for travlt i øjeblikket. :)
En særlig slags kvindelig form for logik, som ind imellem kan være svær at dechifrere for lægmænd. Når kvinder f.eks. trøstespiser, fordi de er deprimerede over at være fede, eller køber nye støvler, fordi banken har kaldt dem til møde angående det store overtræk på kontoen, så er det i virkeligheden helt naturlige udslag af pagik. Fra Anders Lund Madsens ÆØÅ.
20 år og fra Århus området (læs: landet). Forsøger på trods af mine kun 158 cm og ringe chancer for storbyture ihærdigt at få det der mode til at gå op i en højere enhed. Ofte hjulpet på vej af online shopping og høje hæle.
Årh, helle for at slikke skålen!!
SvarSletDenne kommentar er fjernet af forfatteren.
SvarSletDu har ikke opskriften på dansk vel? Jeg ved nemlig ikke hvad mange fahrenheit grader der er i celsius grader :/
SvarSletNøj, du lokker godt nok med de opskrifter dér. Elsker Oreos! (Og forsinket til lykke med dagen i øvrigt!)
SvarSletCamilla: Nej desværre. Men på denne hjemmeside kan du omregne alle mulige forskellige ting, blandt andet mål og temperatur, som begge dele er ting du skal bruge i opskriften: http://www.peters1.dk/webtools/conversion.php
SvarSletDet er det, jeg har gjort, for at bage efter opskriften.
Vulgært gode en lige ordet!
SvarSletDe ser farlige ud.. yum.
SvarSlethttp://sippli.blogspot.com/
De ser virkelig lækre ud!!
SvarSletHvor ser de bare fantastisk ud, lige til at sætte tænderne i! Uhm, jeg må give dem et forsøg!
SvarSletEj hvor ser de lækre ud!
SvarSletgimme some!!!
SvarSletMundvandet løber jo :-) Tak for tippet!
SvarSletHehe, glad for at jeg kunne friste. ;)
SvarSletDe ser super lækre ud! kiggede lige på opskriften, hvad brugte du i stedet for baking soda?
SvarSlet//Christel
http://christel-apieceoffashion.blogspot.com
Fuck hvor ser det der bare overdrevet lækkert ud!
SvarSletlineandree.blogspot.com
Det ser super lækkert ud! Og det er nogle gode fotografier, der er blevet taget af dem :-)
SvarSlethttp://fash-splash.blogspot.com/
Christel: Baking soda er bare bagepulver :)
SvarSletDe skal prøves! Hvad brugte du istedet for vegetable shortening i glasuren? :)
SvarSletNøj hvor ser de cupcakes dog bare ualmindelig gode ud...ville ønske jeg havde større mod på at lave dem selv:-)
SvarSletOg rigtig fin blog ud har, kig endelig også forbi min og deltag i min give away om en uglepude;-)
God påske!
Tusind tak alle sammen. :)
SvarSletHvor er de bare flotte -og smager sikkert også utrolig godt.
SvarSletMåske det skulle prøves en dag :-)
FED BLOG!
kig forbi min hvis du vil ?
http://www.simone-minverden.blogspot.com/
Kan det være rigtigt, at man skal bruge 900g. sukker til glasuren? Og skal man putte en halv oreo med cream siden opad i muffinsformen inden man putter selve dejen i?
SvarSletYUMMY!
SvarSletDu har ikk MEGA lyst til at lave en forklaring på dansk af oppskriften? Kunne vilt godt tenke mig at lave dem til min fødselsdag!
en dansk opskrift ville være så perfekt!
SvarSletAnonym: Kan ikke lige huske med glasuren. Jeg tror nok jeg kun lavede ca. en halv portion og så var det bare lidt på feeling. Men du skal bruge flormelis i stedet for alm. sukker til glasuren. Jeg brugte sådan en normal pakke på 500g eller hvor meget det nu er.
SvarSletOpskriften på dansk.. Det kunne jeg måske godt lokkes til, men har desværre for travlt i øjeblikket. :)
Hej Pernille,
SvarSletdet "vegetable shortening", hvad har du brugt som erstatning for det? Har du brugt smør eller margarine?
Jeg har brugt smør. :)
SvarSletEj hvor ser det alt for lækkert ud! MÅ HJEM OG BAGE NU! :)
SvarSlet