lørdag den 13. marts 2010

Tanya Chernov


Jeg elsker ALT ved de her smykker. De er intet mindre end fantastiske. Designeren er Tanya Chernov og desværre er de pænt svære at få fat på (og sikkert også ret dyre). Jeg har i hvert fald kun fundet ét sted, hvor de sælges, og det er en hjemmeside, som jeg ikke forstår en dej af. Den er så vidt jeg kan regne ud russisk og skrevet med det kyrilliske alfabet, så det hjælper jo ikke meget. Skulle nogen alligevel have lyst til at besøge hjemmesiden, kan den findes her.
Men nu vil jeg høre jer, kære læsere, om I skulle have set nogle smykker, der minder om disse, men som til gengæld er til at få fat på (også økonomisk) på etsy eller lignende? Det ville være fantastisk!

9 kommentarer:

 1. Det her er samme hjemmeside som du linker til. Ved ikke om du har prøvet, men satte det i Google Translate: http://translate.google.dk/translate?hl=da&sl=ru&u=http://click-boutique.ru/&ei=nYubS9nzLIrt-AbV06X1AQ&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=3&ved=0CBUQ7gEwAg&prev=/search%3Fq%3Dclick-boutique%26hl%3Dda%26client%3Dsafari%26rls%3Den

  - Tanja Katrine : D

  SvarSlet
 2. Den sølv kvist er simpelthen til at dø for.

  SvarSlet
 3. i love the rings!! :)

  http://raita2.blogspot.com/

  SvarSlet
 4. jeg vil have grenen i sølv.. fantastisk wild child feeling. wauw!

  SvarSlet
 5. øj hvor er de smukke. Desværre nej.

  SvarSlet
 6. Hjemmesiden www.verameat.com kunne godt have nogle fingerringe der minder en smule om. I hvert fald nogenlunde samme stil som de ringe du viser der ;) og de er ikke specielt dyre.

  SvarSlet
 7. Tanja Katrine: Fedt!! Jeg har aldrig kunnet finde ud af google translate, så nice. :D

  Anonym: Det er virkelig nogle flotte og cool smykker! Tak for det link. :)

  SvarSlet
 8. Her er hvad der ligner hendes egen hjemmeside:)

  http://chernovdesign.wordpress.com/rings/twig-ring/

  SvarSlet
 9. Nej, nærmere denne her:)
  http://chernovjewellery.com/

  SvarSlet