mandag den 4. oktober 2010

Beklager stilheden

Men jeg føler mig en smule uinspireret for tiden, og så er der altså ikke meget ved at blogge..

8 kommentarer:

 1. ærgeligt at du føler dig uinspireret, men kender godt følelsen. Så er det bedre at lade være.. Håber dog, at du snart vender tilbage.
  Knus Sophie.

  http.//www.sophiemathildehansen.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Det er helt iorden. Jeg er selv i samme båd, men jeg glæder mig sgu til at du er back in business :)

  SvarSlet
 3. Det går nok Pernille! Håber su snart bliver inspireret igen!!:D
  /Gunilla

  SvarSlet
 4. hej pernille.
  jeg har længe bakset med hvordan jeg får kommentar-knappen ind på midten under mit indlæg i stedet for i venstre side. kan regne ud at det er noget med html-koder, man ved du noget om hvordan man skulle greje det?

  SvarSlet
 5. Den er svær. Hvis du går ind under layout og rediger html kan du måske prøve at pusle lidt med at indsætte < center > og < / center > (for at afslutte at det skal være i midten) UDEN MELLEMRUM hvor der står comment, men om det overhovedet virker skal jeg ikke kunne sige. For at være helt ærlig synes jeg også at det er pænere, når det står til venstre. :)

  SvarSlet
 6. Hej Pernille.
  Jeg tænkte på, hvis du havde lyst til at deltage i åbningsfesten af Monki på Clemensbro, så kan du tilmelde dig via denne hjemmeside: www.agencyv.com/monkiaarhus - spred gerne rygtet, når du nu kommer fra Århus :-)
  Festen starter kl. 20-23. Der vil være goodiebags til de første 30 gæster, samt lækre snacks og drikkevarer. Der vil også være musik serveret af lækre DJ's. SÅ kig endelig forbi og inviter andre, der kunne have lyst :-)

  /Tanja

  SvarSlet
 7. Tanja: Jeg har allerede fået invitationen, men tak. Nu kan andre i hvert fald også deltage. :)

  SvarSlet