mandag den 11. oktober 2010

Mine bedste hårtips 2

Den sidste del af mine hårtips kommer til at handle om leave-in og styling produkter. Her dominerer Redken stort set fuldstændig min samling, og ja, det er ikke særlig økovenlige produkter, men jeg er desværre blevet alt for stor en fan. Fordi de netop ikke er særlig organiske, har jeg derfor også den hovedregel, at jeg ikke bruger mere end to slags ad gangen, så ikke jeg overdynger min hovedbund med alt for meget. Men som sagt er jeg stor fan er Redken. Nogle synes det er for dyrt, men man må tænke på, at ting som disse rækker til flere måneder (ja faktisk har jeg haft mine i over et år - og se hvor meget der stadig er tilbage), og så kan de jo desuden købes billigere på nettet.

Redken Extreme Anti-Snap: Leave-in treatment, som styrker håret og skal forhindre det i at spalte og knække. Jeg bruger den efter de fleste hårvaske.
Redken Straight align 12: Den perfekte lotion, når man skal glatte sit hår med glattejern. Beskytter mod varmen og gør håret blankt og glat hele dagen. Jeg bruger det efter hårvask, når håret stadig er vådt, hvis jeg skal glatte håret bagefter.
Redken Heat Styling satinwear 02: Denne her ville jeg ikke kunne leve uden. Jeg bruger den hver evig eneste gang, jeg skal føntørre mit hår, da den først og fremmest beskytter mod varmen, men også gør håret blødt og mere glat.
Redken Clear Lotion instant polishing prep: Fugtgivende spray, som jeg ofte bruger sammen med anti-snap.
Proclére infatreat thermal protecter: Jeg fik den sammen med mit ghd glattejern, og jeg bruger den egentlig ikke særlig tit. Men modsat Redkens, kan den bruges i tørt hår, så hvis jeg en sjælden gang får lyst til at glatte mit hår, og jeg ikke har brug for at vaske det først, bruger jeg denne.

Som man jo nok kan fornemme, går jeg meget op i varmebeskyttende produkter - det er altså ikke for sjov, at sådanne produkter er blevet opfundet, og de gør rent faktisk en forskel. Derfor kan det også anbefales at man engang imellem helt springer føntørren over og lader sit hår lufttørre - det gør jeg selv størstedel af gangene, jeg vasker hår. Når ens hår er vådt, er det desuden en god idé at være opmærksom på, at det er mere skrøbeligt og lettere knækker. Så lad være med at rive din børste hårdt igennem alle knuderne, for så har du højst sandsynligt knækket mange hårstrå på din vej. Faktisk er det bedst, hvis man nøjes med kun at rede det igennem inden man vasker det. Med hensyn til klipning bestræber jeg på at komme til frisøren hver 3. måned, men ofte går der dog lidt længere tid, fordi jeg glemmer at gemme penge til det.

Det var det. Men hvis der er andet, I vil vide, må I jo endelig stille spørgsmål. :)

9 kommentarer:

 1. Må man spørge, hvor har du fået fat i et ghd glattejern?

  SvarSlet
 2. Jeg har købt det på ukhairdressers.com, hvor det er billigere i forhold til i Danmark. Men det man fås billigere mange steder på nettet.

  SvarSlet
 3. Skal alle produkterne burges i hele håret, eller er der nogen som kun er til spidser? :)

  - Og jeg vidste ikke at Redken kun måtte bruges i vådt hår.. Men tak for tips!

  SvarSlet
 4. Hvordan anvendes anti-snap? Efter bad, i bad, skal håret være vådt, skal det tørre i håret eller hvordan?

  SvarSlet
 5. jeg ville høre om dit ghd glattejern er godt og holder frisyren længe. jeg har nemlig hørt at det er det bedste glattejern som findes, men jeg er desværre lidt bange for at købe elektronik på nettet, da der er lavet så mange kopier som ikke virker nær så godt :-)

  synes ellers det lyder meget interessant med dine produkter :-)

  SvarSlet
 6. Dem der skal varmebeskytte skal selvfølgelig bruges i hele håret. Anti-snap kan man godt nøjes med at bruge kun i spidserne, det er lidt op til en selv. Og jeg har ikke sagt, at Redken kun må bruges i vådt hår - de produkter jeg har, er bare kun beregnet til det.

  Anti-snap - som jeg skriver efter bad, altså når håret er vådt. Det er en leave-in treatment, og man skal altså bare lade det være i håret.

  Hvis I har mange spørgsmål til Redken vil jeg foreslå jer at gå ind på deres hjemmeside i stedet. Jeg ved jo ikke mere end der står bag på pakken på lige de få produkter.

  Mine: Jeg synes ghd glattejernet er virkelig godt, kan klart anbefales. Kan godt forstå du måske er lidt bange for at købe elektronik på nettet, men hvis det er en varificieret forhandler, er der absolut ingenting at frygte. Der var engang en hjemmeside, hvor man kunne se, hvem der havde tilladelse til at sælge ghd, men den kan jeg ikke lige finde.

  SvarSlet
 7. Hellooo!

  I kan se, at det er en verificeret ghd-forhandler, hvis forhandleren har et badge som det vi har på denne side:

  http://www.billigvoks.dk/ghd_stylingjern/ghd_iv_styler_%28normalt_fladjern%29-2365.html

  (Den sorte boks ude i højre side, hvor der står "Vær opmærksom på falske produkter...")

  En spøjs detalje er, at der står på badgen, at man skal "kontrollere at tiden er opdateret" - men eftersom den får klokkeslættet fra en engelsk server, passer tiden aldrig på danske webshops :)

  SvarSlet
 8. dejligt med lidt tips til hårprodukter :)

  SvarSlet
 9. Er anti snap også varmebeskyttende eller skal man bruge noget varmebeskyttende efter, at man har brugt den? :)

  SvarSlet