onsdag den 22. april 2009

Ceecee Wears Chanel-bloggen


Denne blog er super cool! Den består udelukkende af billeder af smukke mennesker og sko og er det rene eyecandy.
Jeg har forresten hentet mit nye objekt i dag, og det er SÅ lækkert. Men selvfølgelig løb mit kamera tør for batteri da jeg skulle til at tage billeder. Men håber at vise nogle billeder i morgen. :)

6 kommentarer:

 1. Wauw, tak for det link! :o

  Hvad er det for et objektiv du har købt?

  SvarSlet
 2. Ja, det er nogle vildt flotte billeder!

  Det er et fra Sigma der hedder 18-50mm F2.8 EX DC Macro. Det har, som man kan læse ud fra navnet, en rigtig god macro. Har lige for taget nogle billeder og det er bare SÅ skarpt, virkelig lækkert objektiv.

  SvarSlet
 3. Åh, misundelse her fra!
  Macro er min yndlings...foto..indstilling? Eller hvad det hedder :D Haha.
  Kan ikke helt komme i tanke om nu, hvorfor jeg valgte at købe en blitz i stedet for et objektiv, sidst jeg investerede i noget udstyr.

  SvarSlet
 4. Hehe, ja jeg ved heller ikke hvad man skal kalde det. Men jeg har også altid synes at nærbilleder er vildt spændende.
  Puha, en blitz. Det har jeg aldrig fået investeret i, synes foreløbig jeg klarer mig meget godt med den lille en jeg har på mit kamera. :D

  SvarSlet
 5. Jeg hader faktisk at bruge blitz, men tænkte at hvis jeg engang skulle fotografere mennesker, så skulle jeg hvert fald have en ordentlig blitz i stedet for den hæslige en der er indbygget - som gør folk meget blege!
  Jeg fortograferer bare aldrig mennesker, så ved ikke lige hvad der gik galt ;) Haha

  SvarSlet
 6. Ja det lyder da måske en lille smule fjollet, hvis du aldrig fotograferer mennesker. Jeg har egentlig aldrig lagt mærke til den indbyggede blitz gør folk meget blege, og jeg har da alligevel taget billeder af en del mennesker. Men det er måske fordi jeg ikke har prøvet en rigtig blitz. :)

  SvarSlet