onsdag den 8. april 2009

Påskeshopping


Som titlen og billederne antyder fik jeg alligevel købt lidt i går, da jeg var i Århus. Planen var jo at jeg skulle finde noget til mit kamera. Men det eneste jeg fik var et ekstra batteri, som så viste sig at være det forkerte batteri, da jeg kom hjem. Jeg var inde i en fotobutik, for at høre med hensyn til et nyt objekt, og der foreslog de to fra Sigma til henholdvis 2500 og 3000 kr, så jeg må lige i tænkeboks. Det jeg fik med hjem var kjolen i slangeskindsmønster fra h&m, en blonde t-shirt fra Rosenkrantz-genbrug og tre par strømpebukser. Halskæden fra h&m modtog jeg samme dag med posten.

4 kommentarer:

 1. hej :) hvilken H&M i århus har du købt trøjen med slangekindsmønster?

  SvarSlet
 2. Jeg har købt den i den på lilletorv, men der var kun to tilbage (begge i str. 38) dengang jeg var der, og jeg nuppede så den ene. :)

  SvarSlet
 3. Ej, du gør dig altså nogle virkeligt fine vintage-fund synes jeg. Er især pjattet med din denim/ruskinds-jakke. Så fin! Og virkelig fin blog. Er helt ked af at jeg ikke har opdaget dig noget før:)

  SvarSlet
 4. Tusind tak for de fine ord. Den er jeg også rigtig glad for, helt klart et af mine bedste ebay fund. Nogle gange betaler det sig alligevel at sidde flere timer og kigge ebay. ;)

  SvarSlet