mandag den 6. april 2009

Den perfekte start på påskeferien


Jeg tror ikke jeg kunne få en bedre start på (den længe ventede) påskeferie. I går var jeg i biffen med kæresten og se "Mænd der hader kvinder". Hold kæft den var spændende!! Har aldrig læst bogen og anede faktisk ikke hvad den handlede om, så det løftede lige spændingsniveauet en hel del. I dag var jeg så i Århus, fordi jeg skulle have førstehjælpskursus - kørekortet et skridt nærmere - og selvom det var et syv-timers kursus, havde jeg lige lidt tid til at gå i Frelsens Hær, hvor jeg fandt denne super fede herre t-shirt i xxxl til kun 12 kr! På vej til bussen snuppede jeg lige de her tre blade med hjem, kunne simpelthen ikke modstå fristelsen, da de alle var sat ned. Jeg kommer næppe til at nå at læse dem alle i ferien, hvis overhovedet bare ét af dem, men da der nu kun er under 3 uger til jeg skal på studietur til USA, tænkte jeg, at jeg nok havde brug for lidt læsestof på den lange flyvetur. Kan ikke vente!
Den overfrynsede clutch har jeg lige købt på trendsales, og er allerede helt vild med den. Mærket er Gestuz, og jeg tror stadig, at den er til at finde i butikkerne.

I morgen drager jeg til Århus igen, men denne gang kun for at kigge i butikker. Har tænkt mig at investere i lidt ting til mit kamera, muligvis et nyt objekt, så det er egentlig derfor jeg tager afsted. Men mon ikke jeg ender med at slæbe andre ting med hjem alligevel?

5 kommentarer:

 1. Tror du købte den af mig :) ej hvor sjovt.. hehe

  SvarSlet
 2. Ja, det er da også rigtigt! Ej hvor sjovt. Er virkelig glad for den. :)

  SvarSlet
 3. Hehe. Det godt du glad for den :)og ej hvor træls der kun var to af de bluser tilbage.. øvøv : (

  SvarSlet
 4. Ja, det er lidt ærgeligt. Tror næsten de har været revet væk, det er i hvert fald førte gang jeg ser dem i butikken. Men det kan da være de dukker op igen. :)

  SvarSlet