torsdag den 9. april 2009

Hjælp, sort eller brun?


Har endelig fundet tasken der både har størrelsen og udseendet. Troede jeg havde fundet tasken, da jeg købte BZR-tasken (tidligere indlæg), men det viste sig at den var meget mindre end jeg regnede med, øv. Men nu har jeg fundet denne på Asos, som bare er helt perfekt. Men så er der to farver? Pis. Hvad skal man så vælge? Den sorte er meget klassisk, men den brune er på den anden side mere forårsagtig? Hmmm?

10 kommentarer:

 1. Uh de er fine, hva koster sådan en skønhed?

  Jeg tror ville vælge den sorte, selv om den brune også er rigtig fin, så passer en sort taske ligesom bare til det hele. Så behøver man heller ikke at bytte taske så tit og glemme forskellige ting, som jeg selv ha vane for :)

  /Noelle

  SvarSlet
 2. jeg ville også vælge den sorte :)

  SvarSlet
 3. Tak for svarene. :)
  Ja, jeg synes også at den sorte ville være god, fordi man ikke så nemt bliver træt af den. Men da jeg har så meget sort tøj, tror jeg også at den brune ville kunne bryde det lidt.
  Men den koster lidt over 700, så det er også derfor at jeg ligesom skal tage et godt valg, og nok derfor jeg er så i tvivl. :b

  SvarSlet
 4. Den var værre, de begge flotte :)

  SvarSlet
 5. Det er måske egentlig det gode ved det, der er ingen af dem der kan slå fejl. :D

  SvarSlet
 6. Jeg siger sort. Helt klart. Når man roder sig ud i større investeringer skal man altid vælge det sikre og klassiske.. Ingen grund til at eksperimentere med brun. Og så synes jeg måske også personligt, at den camel-farvede ser lidt billig og fesen ud!?

  SvarSlet
 7. Jeg ville også vælge den sorte.
  Ville være noget andet hvis tasken kun kostede fx. 150 kr, men når det er et lidt større beløb, så er jeg enig med Acie. Så må man vælge det sikre og klassiske, så man ikke bliver træt af den.

  SvarSlet
 8. Det lader til at der er flest argumenter for den sorte. :) Jeg havde fra starten bestemt mig for at jeg skulle have en sort taske, så det kan være jeg skal holde fast i det. Så kan jeg nok altid finde en billig vintage taske i en anden farve.

  SvarSlet
 9. Det synes jeg er en god konklusion;)

  SvarSlet