onsdag den 23. september 2009

I couldn't help myself


Jeg har tidligere sukket over denne Acne darling og jeg har taget mig selv i at stå og beundre mig selv (med den på vel at mærke) to gange i et prøverum uden at købe den. Men i søndags kunne jeg ikke længere stå for fristelsen. Så med gratis porto ved køb for over en tusse på youheshe sagde det haps haps og jeg blev en ordentlig omgang penge fattigere, men til gengæld en rigtig flot kjole rigere. Jeg spår en gunstig fremtid for mig og kjole.

11 kommentarer:

 1. Den er rigtig fantastisk, tillykke med købet, håber I bliver meget lykkelige sammen :-)

  SvarSlet
 2. du er det smukkeste menneske i verdenen! jeg elsker den jakke til dig :)
  and don't worry, i'm gay!

  mvh Mikkel

  SvarSlet
 3. Den kjole ville redde mit efterår og min vinter!

  SvarSlet
 4. misundelse er en grim ting - men jeg er altså sygelig jaloux på den kjole, og hvor har jeg også sukket længe over den på Acnes hjemmeside! ;) hvor er den bare flot til dig!
  må man spørge hvilken størrelse du har købt den i ? :)

  SvarSlet
 5. og må jeg forresten ikke komme på din linkliste ? :)

  SvarSlet
 6. HAHa, tak Mikkel. ;)

  Camilla: jeg har købt den i en størrelse 34, hvilket faktisk også er den eneste størrelse jeg har prøvet. Så jeg ved ikke hvor stor forskel der var på den og en 36 fx, som egentlig mere er min størrelse. Men når det kommer til oversize ting kan det godt blive lidt voldsomt når man kun er 158 cm høj, så derfor valgte jeg den i et nummer mindre. Selvfølgelig må du komme på min linkliste. Jeg er ikke så god til at opdatere den, så det er godt du spørger. :)

  SvarSlet
 7. mange tak :)
  ja det er jo det når man ikke er så høj. Jeg synes tit man har det med at "forsvinde" i kjoler fra Acne, fordi de er oversize og ret lange ;)

  SvarSlet
 8. - Det var så lidt! og tusinde tak for linket :) det er jeg da bare rigtigt glad for .. men hey .. jeg tænkte på om jeg ikke måtte bruge det look som du har her til ugens outfit .. det inkludere dog at du skal svarer på syv spørgsmål!

  ER det noget du er interesseret i ?

  Knus Mikkel!

  SvarSlet
 9. Det var da så lidt. Jo, det må du meget gerne. Bare smid mig en mail til pagik@hotmail.com. :)

  SvarSlet