søndag den 13. september 2009

Jeg har lige investeret


..i dette glattejern fra ghd. Nu måtte det simpelthen være. Det er ellers ikke mere end en ti måneders tid siden jeg købte et glattejern som kostede over 500 kr, men jeg har været så utilfreds med det, at jeg nu er gået så vidt til at give det skylden for at mit hår på det sidste er blevet mere og mere ødelagt. Jaja, det er måske en lidt unfair beskyldning, men når den ikke engang glatter håret særlig godt, ja så går den altså ikke længere. Derfor gik jeg først ind på ghds officielle hjemmeside for at finde ud af hvilket glattejern jeg gerne ville have. Jeg valgte dette ghd IV salon styler, da det har ekstra brede plader, til prisen 1.399 kr. Men men. Selvfølgelig måtte det kunne fås billigere. Jeg søgte derfor lidt rundt omkring og endte inde på siden ukhairdressers, hvor man kan købe det for 91£. For at være helt sikker tjekkede jeg om siden var godkendt ghd-sælger, og da den officielle engelske side kunne bekræfte dette, var glattejernet så godt som mit. Så for lidt over 800 kr inkl. porto (en besparelse på 600 kr!!) har jeg nu erhvervet mig et vaskeægte ghd glattejern. Uh, jeg er spændt.

4 kommentarer:

 1. ghd glattejern er så gode. jeg har ikke et sekund fortrudt at jeg købte mit og efter jeg fik det har mit hår slet ikke været så skadet som da jeg brugte mit andet til 300 kr. de 800 kr, er givet godt ud.

  SvarSlet
 2. Det er jeg rigtig glad for at høre, nu kan jeg slet ikke vente til at modtage mit. :)

  SvarSlet
 3. Jeg har også købt et for et par måneder siden. det var en af de nye sager der kostede 1800 kroner, men jeg endte med at give 1500.
  Jeg elsker mit!:D

  SvarSlet
 4. Det er jeg glad for at høre. Jeg skal hente mit på posthuset i morgen, glæder mig!

  SvarSlet