fredag den 8. januar 2010

All white + årets første sommerkøb


Jeg vil have sol og sommer, nu! Jeg gider ikke længere at rende rundt i praktisk tøj. Derfor har jeg, lidt uigennemtænkt måske, købt disse shorts fra Acne. Men de er simpelthen perfekte, så jeg kunne ikke lade være, af frygt for at de ville blive udsolgt, inden jeg fik set mig om. Jeg vil have dem på med min yndlings t-shirt model big pocket fra American Apperal i hvid og en rå fingerring i sølv. En afslappet udgave af hvid-fra-top-til-tå trenden som var at finde på catwalken til flere spring 2010 shows. Skulle man vinde i Lotto, så kan jeg love for, at pengene skulle bruges på disse vidundersko fra Acne. Oh yes.
American Apparel t-shirt, ca. 208 kr. Acne sko, 2.295 kr. Dapha Simon ring med bjørn, ca. 3.081 kr. Maya Geller to-finger ring, ca. 1.582 kr. Je Maime knude ring, ca. 608 kr. Acne shorts, 695 kr.
Catwalk image: Calvin Klein Spring 2010 via style.

4 kommentarer:

 1. de er så fine - har selv ønsket mig dem meget i sort. Vil du bruge dem højtaljet eller med lav talje ? :)

  SvarSlet
 2. De er super fede, og ja de skal nok være udsolgt rimelig hurtigt (: Har måske sagt det før, men elsker altså din blog. Synes på en eller anden måde at den er anderledes end så mange andre. Kan rigtig godt lide den måde du skriver på.
  Rigtig god weekend!
  -Trine

  SvarSlet
 3. Camilla: Det var også dem jeg først blev forelsket i, men de blev vist hurtigt udsolgt. Jeg regner med at bruge dem med lav talje, som modellen gør. :)

  Line&Trine: Det var i hvert fald det, jeg satsede på. Og tusind tusind tak! Det er jeg virkelig glad for at høre. Jeg ved ikke hvad det er, jeg gør, men jeg er glad for at du synes, at den er anderledes end så mange andre. :)

  SvarSlet
 4. De er virkelig flotte de shorts :) OG smykkerne!. Jeg elsker bare din blog, giver de andre ret, den er anderledes på en unik, positiv måde! :).

  SvarSlet