torsdag den 14. januar 2010

Svenskerpost


I går modtog jeg en farlig fin pakke fra Acne. Det var selvfølgelig de shorts, som jeg tidligere har vist. Jeg har været en smule nervøs for farven, for selvom de ser meget hvide ud inde på deres hjemmeside, så hedder farven pale pistachio, og jeg måtte desværre sande, at det var billedet der snød og ikke navnet (mit billede snyder faktisk også en smule). Størrelsen overraskede mig ret meget. Jeg havde bestilt en str. 36, men jeg synes godt nok, at de er ret store. Str. 34 i Acne plejer ellers altid at være lige lille nok til mig, og tabt mig over julen, det har jeg sgu ikke. De kan næsten kun lige akkurat sidde på hoften uden at falde ned, og da str. 34 er blevet udsolgt på hjemmesiden, håber jeg at de måske krymper lidt i vask. Ellers må jeg ty til et smalt bælte. For af med dem, det vil jeg altså ikke. De er virkelig helt sindssyg lækre og i 100% silke, og måske de bare skal sidde så løst? Lige meget hvad, skal jeg i hvert fald nok få dem brugt, hvordan kan man andet, når de er så lækre? Jeg får næsten lyst til at spise dem.

9 kommentarer:

 1. du er så nice pernille!!

  :D

  SvarSlet
 2. Hej Pernille.
  jeg har tagget dig i en lille blogleg.. Du kan finde den på min blog hvis du vil være med:)
  Skønne shorts, BTW:)

  SvarSlet
 3. hvor er de bare fine! jeg må altså have fat i dem i sort på en elelr anden måde! :D

  SvarSlet
 4. De er super lækre, men tror ikke du skal satse på at de krymper, fordi de må vel slet ikke vaske hvis de er 100 procent silke?
  /Louise

  SvarSlet
 5. De er virkelig flotte.
  Din blog og din stil er en meget stor inspiration for mig.

  Lærke

  SvarSlet
 6. De er godt nok fede! Er farven så som navnet siger ? for kunne egentlig godt forestille mig, at det kunne se flot ud. Rigtig fed blog du har! Thumbs up.. Har også lige lagt et link på min egen til din blog hehe...
  Nick.

  SvarSlet
 7. De blir rigtig fede med brune stænger :-)

  http://fashionizta-fashionizta.blogspot.com/

  SvarSlet
 8. Momo: Haha, i lige måde. ;)

  Sofie: Tak for tagget, men jeg har allerede været med i denne blogleg. Hvad jeg svarede dengang kan findes her: http://pagik.blogspot.com/2009/12/blogleg-igen-igen.html

  Camilla: De er virkelig også lækre!!

  Stinsoglullu: Næe, det kan nok godt være. Men de må heldigvis godt vaskes, så længe det ikke er varmere end 30 grader. :)

  Lærke: Tusind tusind tak!

  Nick: Ja, navnet rammer faktisk meget godt. Men det er slet ikke så grønt endda når det kommer til stykket. Så det er heldigvis meget pænt. :) Og mange tak. Så kommer du da også lige på min linkliste!

  Fashionizta: Det er jeg også overbevist om, omend mine ben aldrig rigtig plejer at blive særlig brune - pokkers.

  SvarSlet