tirsdag den 5. januar 2010

Tattooed


Jeg ELSKER det her billede, det er virkelig inspirerende. Det har været vist på andre blogge, men sådan et billede tager man ikke skade af at se igen. Selv skal jeg aldrig have tatoveringer, det ville simpelthen være total malplaceret på mig, men sådan et par arme der? Der er altså et eller andet ved det.

Vogue Russia January 2010, photo by Alasdair McLellan. Model: Hannah Holman.
Image source: tfs

19 kommentarer:

 1. er også helt vild med dette billed!
  /isabella

  isabellathordsen.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Av, jeg så lige du var blevet fast læser, og hey? med fare for at lyde stalker-agtig arbejder du så i en Super Brugsen?

  SvarSlet
 3. Jeg skal heller aldrig have nogen tatoveringer, men man kan ikke blive andet end blændet billedet :)

  xx,
  dagmar

  SvarSlet
 4. Jeg ved det er lidt uden for emne, men har du set de her wedges i weekday der er åbne til tæerne og med snøre :)?

  http://mysigt.devote.se/blogs/2893409/hey--i-put-some-new-shoes-on.htm#WriteComment (her er et link)

  SvarSlet
 5. Der er virkelig et eller andet ved sådan et par arme dér! Hvis der er historier bag, så må det jo tage timer at komme dem alle sammen igennem (og så er han jo sådan lidt pæn ginger-agtig)

  SvarSlet
 6. hej pernille..
  ved godt at jeg lige er en tur helt uden for emnet, men da det svarede på spørgsmålene til spørgerunden, der sagde du på et tidspunkt at du ville på TEKO efter gymnasiet.
  Jeg har hørt om nogle andre bloggere der også går på TEKO og synes det lyder vildt spændende, men så undersøgte jeg lidt omkrig skolen og så undrede jeg mig lidt.. for er det ikke en teknisk skole? altså en vidregående udd.?
  håber du vil forklare mig lidt . :)

  //Christina.

  SvarSlet
 7. SaraKristine: Heh, jo det gør jeg. :)

  Anne: Dem har jeg desværre ikke set (hvis det er i butikkerne du mener). Det kan være den ikke er kommet endnu?

  Rikke: Haha, lige præcis. Det ville jo ikke gøre noget. ;)

  Christina: Hvis du går ind på deres hjemmeside, ved ikke om du har været der, men den hedder teko.dk, kan du klikke på tre forskellige uddannelser man kan tage. Den ene er en erhvervsuddannelsen beklædningshåndværker, hvor man mindst skal have en 9. klasse eksamen. Den anden er akademiuddannelsen designteknolog, og det er den jeg vil søge ind på, hvis jeg beslutter mig for TEKO. Der er en af adgangskravene, at man har en studentereksamen. Den tredje er professionsbachelor, som er en mellemlang videregående uddannelse. Så det er jo en videregående uddannelse. Så jeg er ikke helt sikker, hvad det egentlig er, du er i tvivl om? Hvis man går på TEKO, så er det for at uddanne sig. Det er en videregående uddannelse ligeså vel som handelshøjskolen og universitet, hvis det hjælper? Da jeg skrev, at jeg overvejede at søge ind på TEKO, var det fordi jeg godt kunne tænke mig at uddanne mig som designteknolog efter jeg har haft et sabbatår. Hjalp det på dit spørgsmål? :)

  SvarSlet
 8. Sjoovt, syntes nok jeg genkendte dig.

  Hrm, nu ved jeg ikke hvor meget du har undersøgt omkring TEKO, eller om du har besøgt den, men mit indtryk af TEKO er okay, men ikke ligefrem sindssygt godt. Så hvis det var mig ville jeg nok overveje en kandidat i designledelse på Designskolen i Kolding i stedet :)
  Jeg har for resten ingen lumske bagtanker, (som at eliminerer konkurrenter til optagelsesprøven :D). Det er arkitektskolen der er i mit søgelys ;)

  SvarSlet
 9. okay. tak. :) det jeg egentlig var i tvivl om, er om det kun er et slags gymnasie, men det er det så ikke. Så jeg kan sagtens tage derhen efter jeg har taget min HHX. Egentlig bare det. Måske lød spørgsmålet lidt indviklet. men tak for svaret, det hjalp :)

  SvarSlet
 10. SaraKristine: Har ikke besøgt TEKO endnu, og det er nu heller ikke fordi jeg har bestemt mig endnu, men med hensyn til en kandidat i designledelse på Designskolen i Kolding.. Fordi det er en kanditat, kræver det, at man har en bachelor først, som tager 2-3 år, og den bliver jeg nødt til at tage et andet sted først, og det skal så være en af de bachelor som de godkender under adgangskrav, hvilket ikke er sælig mange. De optager desuden kun 35.. Men tak fordi du nævnte det, det lyder ellers rigtig spændende.

  Christina: Nåe, nej det er det ikke. Det ville være oplagt at søge ind efter hhx. :)

  SvarSlet
 11. Jeg elsker det her billede, så fint! Hannah Holman er så utrolig smuk!

  SvarSlet
 12. Okay, ja det ved jeg. Det er også fint :) ville også bare sige det, vi har nemlig undervisere fra TEKO i flere fag og vi har været deroppe et par gange så jeg tænkte jeg ville komme med et praj :)

  SvarSlet
 13. Kristine: Helt enig. :)

  SaraKristine: Jeg er også rigtig glad for at du sagde det, alle muligheder er velkomne for er slet ikke sikker på hvad jeg skal lave, når jeg er færdig. Men jeg har egentlig kun hørt godt om Teko. Men jeg skal i hvert fald besøge det engang når de har åbent hus. :)

  SvarSlet
 14. Det lyder som en god idé da :) jeg ved de også har arrangementer i Ridehuset et par gange om året og noget løjs i Scandinavian Center, har været der en enkelt gang og det er sådan meget fint, det er i hvert fald sjovt at snakke med dem der har gået på skolen :)

  SvarSlet
 15. SaraKristine: Jeg tror også det er elever og gamle elever man kan få mest ud af, så jeg håber i hvert fald at de er til det der u-days..

  SvarSlet
 16. Men det kan jeg så se, at det ligner det ikke de er. Hm, det var da upraktisk.

  SvarSlet
 17. At der ikke er elever til u-days?

  SvarSlet
 18. Nej, at Teko slet ikke er der. :) Sådan ser det i hvert fald ud på hjemmesiden.

  SvarSlet
 19. Næh, u-days er vist et århus fænomen. Men kan se på TEKO's forside at de har åbent hus 6. februar, så mon ikke det minder om? :)

  SvarSlet