mandag den 11. januar 2010

Mandag

Asos cardigan, MTWTFSS top, Silence+Noice skirt, Monki leggings, Acne boots, DIY necklace, Asos ring.

Ikke så meget at sige. De næste par dage har jeg et par afleveringer, der kommer til at tage ret meget af min tid, og på fredag tager jeg på skiferie til Østrig med idræt B-holdet fra min skole, og så er vi tilbage igen onsdag i næste uge. Jeg har aldrig stået på ski før, så er både nervøs men mest spændt. Heldigvis er jeg ikke den eneste nybegynder. Men for dælan jeg skal lige overvinde min forfængelighed en smule, for hold kæft skitøj er altså grimt, det er jo helt vildt. Har købt bordeauxfarvede bukser og pink handsker, så til gengæld bliver det gennemført grimt.

13 kommentarer:

 1. Hvor skal du hen i Østrig? For min kæreste skal nemlig afsted præcis de samme dage (-:

  SvarSlet
 2. elsker nederdelen :)
  glæd dig til at stå på ski! Jeg har stået på ski hvert eneste år siden jeg var 3, og jeg elsker det. I år er desværre første gang jeg ikke kommer afsted, da pengene ikke er der, og da familien tager afsted uden for ferien. så jeg er meget misundelig på dig kan jeg sige. :)

  Men på skiferie er det fuldstændig ligemeget, hvordan man ser ud - der gælder det bare om at have det sjovt, om man så har pink skitøj og grim hjelm på ;)

  SvarSlet
 3. Skiferie er intet mindre end fantastisk.. Og man kan nu faktisk godt være smart i skitøj, hvor man går op i det.. ;) Men heldigvis handler det ikke om det, for i ligner alle hinanden! Glæd dig!

  SvarSlet
 4. ej, hvor fedt med skiferie, glæd dig!
  jeg er skide dårlig til det dér med ski, men min erfaring siger, det altid er godt at være sammen med andre nybegyndere. God tur :)

  xno3.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Your boots are just perfect!

  SvarSlet
 6. rigtigt fedt outfit - og held og lykke på skibakkerne :b

  SvarSlet
 7. Tanja: Jeg kan virkelig ikke huske hvad det hedder. Hver gang jeg får det at vide, glemmer jeg det igen.

  Det hjælper lidt at høre, at så mange elsker at stå på ski. Har bare også hørt om folk der HADER at stå på ski, men så finder man da ud af hvilken kategori man tilhører. :)

  SvarSlet
 8. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 9. Astrid: Tusind tusind tak. ;)

  SvarSlet
 10. Skiferie er et hit fuld af varm kakao, elefanthue og motion blandet med afslapning. Glæd dig. Hvor kan man i øvrigt få din skønne nederdel henne? Tak for en fin blog.

  SvarSlet
 11. Linda: Det vil jeg gøre. :) De er fra urban outfitters hjemmeside, men det er et stykke tid siden jeg købte dem..

  SvarSlet
 12. Hov, ved ikke hvorfor jeg lige pludselig syntes at nederdel skulle være i flertal. Men du ved hvad jeg mener. ;)

  SvarSlet