fredag den 23. oktober 2009

Blog award


Beam har været så sød at tildele mig et blog award (jubii, det har jeg aldrig prøvet før), så nu må jeg jo hellerede give den videre. Men først er der lige et par ting.
Reglerne er som følger: You have to put in a song that makes you happy.
- You can tag as many people as you like, there is no limit.
- Say at least one thing about each blog you tag, that will make them smile, something nice about their blog that makes you smile when you read it! :o)Af sang har jeg nærmere valgt en video end en sang. Denne wedding-entrance-dance til Chris Browns Forever får mig simpelthen til at smile hver gang. Den er helt fantastisk og så er den set næsten 30 millioner gange, 30 millioner!! Wow.

I stedet for at give awarden videre til flere blogs, har jeg besluttet mig for at give den videre til én blog, som jeg synes særligt om. Og det bliver Katrines blog. Jeg elsker den måde hun skriver på, som er så direkte og ærlig og hendes små tankestreger (eller hvad man kalder det) og understregninger af ord får mig altid til at smile.

5 kommentarer:

 1. Ih tak for de pæne ord! (; ..ja "tankestreger" er vidst noget jeg gør god brug af - mine lærere er dog ikke så glade for dem efterhånden q;

  SvarSlet
 2. Haha, nej det var også noget af det første vi fik at vide i gymnasiet at det GØR man altså ikke i en dansk stil. :B

  SvarSlet
 3. Dejligt, du fik sendt den videre. Den er fuldt fortjent. Du er en dygtig blogger. :o)

  SvarSlet
 4. Nej altså, jeg fik jo slet ikke set videoen før! Men hvor er den bare helt fantastisk - hah, sådan skal mit bryllup (hvis man er så heldig) også foregå! Tak for smilet, det sad klistret på hele vejen igennem! (;

  SvarSlet
 5. Hej Beam, tusind tak og i lige måde. :)

  Den er helt fantastisk! Heh, ja også mit, hvis det skulle ske. ;)

  SvarSlet