mandag den 19. oktober 2009

Stayin' AlivePå grund af manglende tid bliver det et indlæg af den nemme løsning i dag. Dog ikke et dårligere indlæg af den grund, medmindre man havde forventet et moderelateret indlæg. Men det eneste jeg kunne komme i tanker om var at vise jer dette klip fra Saturday Night Fever. Det må uden tvivl være en af de fedeste filmintroer til dato (efterfulgt af de svedigste disco moves). John Travolta, you are awesome.

4 kommentarer:

 1. Hej Pernille.

  Jeg skriver fordi jeg godt vil høre hvilken størrelse du har købt dine Shank i? Og hvor lang er din fod? Og hvor høj er hælen?

  Min fod er 24 cm. Men jeg ved ikke hvilken størrelse, som vil passe til. Og normalt bruger jeg alt fra 37-39.

  Undskyld alle spørgsmålene, men savler over dem :)!

  SvarSlet
 2. Hej Martha, håber jeg kan hjælpe. :)
  Jeg købte dem i en str. 38, som er den sko størrelse jeg stort set altid bruger. Min fod er også ca. 24 cm, så jeg vil nok anbefale dig en str. 38. Med hensyn til hælen, der er ca. 2,5 cm plateau og alt i alt (altså med plateau) er hælen ca. 11 cm.
  Hvis du beslutter dig for at købe dem, de er jo helt fantastiske, så vil jeg dog gerne lige give et godt råd. Da jeg fik dem troede jeg nemlig at sålen var helt vild robust og sagtens kunne holde til lidt brosten og asfalt, men allerede første dag jeg havde dem på, blev en betydelig stor del af sålen slidt af og noget kork agtig noget kom frem. Jeg vil prøve at tage dem til en skomager, for at se om han kan sætte en mere holdbar sål på, som det materiale der er under hælen. Men jeg fortryder da lidt at jeg ikke fik det gjort inden jeg ødelagde sålen.

  SvarSlet
 3. Hej Pernille.
  Først of fremmest mange tak for hjælpen.
  Det er mange penge for skoene hvis de gør sådan. Men jeg vil tænke over det.

  Jeg har bare ikke helt fået fat på hvor høj selve hælen er. Vil nemlig bruge dem til daglig og jeg er kun 14. Så jeg skal kunne gå og stadig se nogenlunde normal ud :).

  SvarSlet
 4. Det var så lidt. Ja, det er desværre rigtig mange penge - også hvis de ikke gjorde sådan. Blev også ret skuffet, men det er der desværre ikke noget at gøre ved.

  Hvis du kigger på det nederste billede af de billeder jeg har lagt op, så har jeg målt hælen fra der hvor der nærmest er en bue i skindet, bare bagerst hvor hælen er højest selvfølgelig, og det er altså med plateauet. Hvis det er fordi du tænker på hvor høj det stykke af hælen man kan se er (hvis det giver mening), så kan jeg fortælle at det stykke er 8-9 cm (men du bliver så stadigvæk 11 cm højere pga. den 2,5 cm høje plateau). Så ja, det er nogle meget høje støvler. Jeg har selv ikke noget problem med at gå med høje sko til daglig, men det er jo nok en smags- og nok også tilvænningssag.

  SvarSlet