onsdag den 28. oktober 2009

Men hvad med Cos?


Lige som man gik og glædede sig til at Weekday og Monki åbner i Århus, så ser man den nye kollektion fra Cos - åååhh altså hvor er den lækker! Jeg vil have det hele! Især kjolen og nederdelen og velourblusen og halskæden og og.. Udsigterne til en Cos butik i Århus er nok ret lille, i hvert fald indenfor et overskueligt tidsrum, eller hvad siger I? Jeg tror i hvert fald ikke rigtig på det. Men på den anden side havde jeg heller aldrig troet at vi skulle have glæden af Weekday allerede i år.

18 kommentarer:

 1. Sorry to tell you, men det sker aldrig. Da COS skal være specielt og eksklusivt!
  Kys

  SvarSlet
 2. er helt vild med den gråhvide kjole-top-thingy :)

  SvarSlet
 3. khl:

  hvorfor kan det ikke være specielt og eksklusivt, hvis der ligger en butik i Århus? :P

  SvarSlet
 4. Det giver ingen mening, men det siger h&m (som det er ejet af)

  SvarSlet
 5. Det var da en mærkelig udtalelse fra H&M's side.. Jeg ville også være ærgelig hvis jeg stadig boede i århus og skulle gå glip af COS, er blevet helt vild med deres tøj og servicen i butikken er i top.
  Jeg vil gerne være behjælpelig hvis der er noget du absolut ikke kan undvære :)

  // tille-eightyseven.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Ja, mit indtryk er at de synes at Århus ikke er stor nok til Cos. Men på en eller anden blog, husker ikke hvilken, var der en der fortalte om at hun havde spurgt en ekspedient i Cos, tror måske det var i London??, som sagde at HVIS Cos skulle til Århus, så skulle det være på guldsmedgade. Så det lyder da til at de har overvejet det, men ret ærgeligt hvis de allerede har taget en beslutning, som er nej.

  Hej Tille, tusind tak for dit tilbud. Nu ved jeg ikke om tingene er kommet i butikkerne, men jeg siger til hvis du kan hjælpe. :)

  SvarSlet
 7. COS er altså også bare helt fantastiske. Jeg er lige kommet hjem fra Kbh i dag og jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg var i COS i løbet aF de 2 dage! Jeg fik også købt en ting derfra, og hvis bare jeg havde haft pengene havde jeg købt meget mere!
  men jeg stemmer nu også for COS i Århus, selvom det jo ikke lyder så realistisk ;)

  SvarSlet
 8. Jeg skal nok selv forbi og kigge en af de kommende dage når der er gået løn ind :) Og du siger bare til!

  SvarSlet
 9. Kjolen nederst til venstre er hvertfald flot! :)

  SvarSlet
 10. Det er virkelig venligt af dig. Jeg er ret vild med den sorte kjole, men jeg har bare ingen anelse om hvad den koster. Men hvis du kommer forbi og får øje på den, vil jeg rigtig gerne vide hvad den står til. Så kan jeg tage den derfra. :)

  SvarSlet
 11. Jeg skal nok kigge efter den :)

  SvarSlet
 12. Hvis salget går godt i Monki og Weekday tror jeg da sagtens de kunne genoverveje om ikke der skulle åbnes en COS et sted i Århus. Det er åbenbart vigtigt for dem at det skal være eksklusivt, men hvis der er penge at tjene tror jeg eksklusiviteten kan blive nedprioriteret ;-)

  SvarSlet
 13. Den sorte kjole var stadig i Cos idag da jeg var forbi og fik da også købt den med hjem selv :) Der var ikke så mange tilbage og den kostede 590.

  SvarSlet
 14. Okay, tak. Men puh, det var godt nok lidt dyrt. Er den pengene værd? :)

  SvarSlet
 15. Der er faktisk ikke engang en COS i Stockholm, Göteborg, Malmö eller andre svenske byer. Så jeg tvivler personligt på at Århus har førsteprioritet.

  SvarSlet
 16. Ja, det synes jeg den er, men ja, den er lidt dyr. Den har en fed udskæring på ryggen som gør den endnu mere feminin. "Lædereret" på skuldrene går om i en "strop" bag nakken og så er udskæringen under den.. ved ikke om det er til at forstå? Den er lavet af 88% viskose og 12% elasthan.

  SvarSlet
 17. Den lyder godt nok lækker, men jeg bliver nødt til at melde pas. Men tusind tak fordi du ville hjælpe mig, det er rigtig pænt af dig. :)

  Det undrede mig også rigtig meget, da jeg fandt ud af at der ikke er nogen COS i Stockholm - det er jo Sveriges hovedstad og de har da alle andre store butikker.

  SvarSlet