søndag den 25. oktober 2009

En tur i biffen med briller på


I dag var jeg i biografen og se Up i 3D med bedsteveninden. Beklager det dårlige billede, men mit mobilkamera er ikke af de bedste. Filmen var helt fantastisk, men jeg var egentlig lidt skuffet over 3D'en. Den fungerede godt nogle steder, men andre steder blev det hele lidt rystet og uskarpt. Og så blev min næse ret øm efter brillen, som efterlod et rigtig flot mærke på næsen. Men bortset fra de små detaljer har jeg haft en rigtig god søndag, og jeg var endda ude at løbe en tur da jeg kom hjem. Lidt uhyggeligt, fordi det allerede var blevet mørkt, og jeg bor ude på landet, hvor det kun er en brøkdel af min rute der er oplyst. Så jeg måtte løbe med en cykellygte i hånden og en frygt for at der skulle gemme sig noget i mørket - jeg tror jeg satser på en time tidligere næste gang.

9 kommentarer:

 1. Hey søde!
  Hvor bor du henne?
  Og jeg har set Up i 3d tre gange.
  Elsker den, men giver dig helt ret i "kritiken"
  Kys

  SvarSlet
 2. den har jeg os været inde og se ! :b
  rigtig sød film :)

  SvarSlet
 3. Hej Kristian, jeg har det bedst med ikke at fortælle private ting som adresse og sådan her på bloggen, håber du forstår.
  Men ja, den er rigtig god. :)

  SvarSlet
 4. Jeg forstår. Det er bare meget sjovt at se om vi bor tæt på hinanden!

  SvarSlet
 5. Det er da rigtigt. Hvis du har lyst til at fortælle hvor du bor, så kan jeg da godt fortælle om jeg bor tæt på eller ej. ;)

  SvarSlet
 6. Jeg bor meget tæt på Lystrup :P

  SvarSlet
 7. Arh. Det ved jeg godt hvor er, men jeg bor faktisk næsten tre gange længere væk fra Århus end dig så. Så helt tæt på hinanden bor vi alligevel ikke. :)

  SvarSlet
 8. Hehe, okay. Bor også tæt på Viby :P

  SvarSlet
 9. Det er faktisk endnu længere væk fra hvor jeg bor. :b Jeg bor næææsten på Mols, kun næsten.

  SvarSlet