mandag den 8. februar 2010

Everything is cheaper on ebay


Okay, måske ikke helt, men meget er. Især skønhedsprodukter kan man med stor fordel købe på ebay. Mange er bekymret for told og moms, men så længe man køber indenfor EU, har man intet at frygte. Hvis du køber fra en sælger i England på den engelske ebay, skal du altså ikke betale told eller moms. Desværre er nogen ting billigere på den amerikanske ebay, og der risikerer man altså at skulle betale told og moms. Køber man varer for under 80 kr skal man dog ikke betale hverken told eller moms, og først når man køber varer for over 1.150 kr skal man betale told. Find SKATs guide til internet køb her for mere information. Man skal desuden huske at være opmærksom på hvor meget sælgeren har sat portoen til, da det kan svinge meget. Nogle gange er varen måske billigere et andet sted, fordi portoen koster mindre. Priserne, som jeg har skrevet på billedet, er alle uden porto. Hvis I har spørgsmål med hensyn til ebay skal i være velkommen til at spørge. Jeg har handlet mange gange på ebay, og har endnu ikke haft en dårlig oplevelse.

MAC make-up brushes. Essie nail polish. Redken Anti-Snap. Clinique dramatically different moisturizing lotion. Youngblood loose mineral foundation. Lancôme Hypnose waterproof mascara. HR Lash Queen feather mascara.

9 kommentarer:

 1. Hey Pernille :)

  Kan se du har vist youngbloods mineral pudder. Er det en du har brugt og kan anbefale? Har brugt Youngbloods foundation i lang tid, men overvejer meget den her også, så ville lige høre..
  /Louise

  SvarSlet
 2. Hej Louise

  Jeg har desværre ingen erfaringer med youngblood, men har hørt meget godt om mærket, så det var derfor jeg viste pudderen. :)

  SvarSlet
 3. Super godt tip, men bare lige til info så er det stort set umuligt at sno sig gennem junglen af fake MAC på ebay. Så godt som alle sæt med pensler (specielt de alt-for-billige, selvfølgelig) ER altså fake :)

  SvarSlet
 4. Tak fordi du siger det, det havde jeg ikke tænkt på. Ja, det er jo endnu en ulempe ved ebay. Så må man være ekstra skarp og realistisk der.
  Denne sælger ser dog meget pålidelig ud:
  http://myworld.ebay.co.uk/echoyouyou - selvom jeg ikke tør hænge mig op på noget.

  SvarSlet
 5. Du har så evigt ret - jeg har især købt flere Essie-neglelakke på ebay til under en 1/3 af hvad de koster herhjemme (inkl portoen).

  SvarSlet
 6. Ebay is God!
  http://infashionwetrustblog.blogspot.com

  SvarSlet
 7. Miss Jeanett: Lige præcis, det kan jo ikke betale sig andet. Og så får man det endda leveret lige til døren.

  Anna: Lige mine ord. ;)

  SvarSlet
 8. Åh, jeg har lige "kommet" til at hapse et par neglelak inde på ebay.
  Det er sådan en skøn hjemmeside. woop woop.
  Har været et skarn, at lære mine veninder hjemmesiden at kende, så nu forbander (okay, in a good way?) hver gang de også "kommer" til at købe noget på ebay (igen)

  Apropos forbandet, så er det en forbandet god blog du har!
  Kig endelig forbi min ;)

  S
  www.stephaniehonore.blogspot.com

  SvarSlet
 9. Stephanie: Haha, jeg var virkelig også engang ramt af ebay-syge. Jeg er heldigvis blevet bedre til at styre mig - i hvert fald på ebay. Og tusind tak. I lige måde. :)

  SvarSlet