lørdag den 27. februar 2010

Seneste ebay køb


Jeg har ikke opgivet jagten på den perfekte læderjakke, og da jeg ikke har råd til en Rick Owens, Helmut Lang eller Acne for den sags skyld, har jeg prøvet at give ebay chancen. Det er foreløbig resulteret i denne jakke. Jeg ved det, den ser utrolig 80'er stor ud, men da jeg fik den til kun 40$ med porto, og der desuden stod small, tog jeg altså chancen. Nu venter jeg bare spændt på at modtage den. Det kunne jo være man var heldig, at den sad perfekt?

16 kommentarer:

 1. Den er da rigtig fed! Frynser er sagen!

  SvarSlet
 2. hvis ikke, kan du garanteret sælge den til mindst det samme på ts :-)


  http://www.youtube.com/watch?v=tiC8MapOLHw

  SvarSlet
 3. gud, hvor er jeg vild med den!

  SvarSlet
 4. it is great!!!!!!!!!

  SvarSlet
 5. Har du erfaring med køb uden for EU. Med hensyn til told og andre afgifter? :) Jeg har spurgt rigtig mange folk i virkeligheden og på blogs, men ingen ved det! Det generer mig, når man jo kan finde sådanne fund.

  PS: det er en mega fed jakke :)

  SvarSlet
 6. ej seriøst pernille, hvordan kan du være så vild til at finde ting på ebay? Jeg synes ALDRIG jeg finder det jeg leder efter. Hvordan gør du?? :)))
  www.fjantelov.blogspot.com

  SvarSlet
 7. den er viiirkelig coool!! hvis du fortryder køber jeg den gerne af dig!! (;

  //Anna

  SvarSlet
 8. Jonathan: De fleste af de ting jeg køber på ebay er uden for EU. Problemet er, at når du køber af en privat sælger (som man jo oftest gør på ebay) kan du egentlig ikke være sikker på at du kommer til at betale told og moms eller ej. De egentlig regler for told og moms kan du finde her: http://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=1770313

  Mange sælgere afkrydser pakker som "gift", hvilket betyder at man ikke kommer til at betale told eller moms fordi den er sendt som en gave.
  Men generelt kan man aldrig rigtig være sikker når man køber på ebay. Jeg plejer bare at satse på at jeg ikke kommer til at betale told eller moms, og faktisk har jeg heller aldrig været ude for at skulle betale told eller moms på varer fra ebay. Når du køber på en online butik udenfor EU er risikoen for at betale told eller moms til gengæld større. Men ellers, læs butikkens eller sælgerens shipping politik, der står nogen gange noget.
  Håber det gjorde dig lidt klogere. :)

  Simone: Haha. Jeg søgte bare på læder jakke, og brugte lang lang tid på at kigge alle de mange sider igennem. :)

  SvarSlet
 9. uhh en lækker jakke, overvejer at begynde at kigge lidt på ebay, haha (:

  Sitesoflife.blogspot.com

  SvarSlet
 10. Den er virkelig lækker den jakke..
  Og nice blog du har :)

  SvarSlet
 11. Ok, jeg er total misundelig :)

  SvarSlet
 12. Hey Pernille. Allerførst: Jeg er virkelig misundelig. Mega rå jakke ! - Og så lige et tak for din tilmelding som fast læser på min blog :) Skønt.

  //Lou

  SvarSlet
 13. Super fed. Nu ærger jeg mig helt over jeg ikke købte en jeg så på et marked i Paris magen til. Damn it.

  http://passionsforfashion.blogspot.com/

  SvarSlet