tirsdag den 9. februar 2010

I'm so lucky lucky


Så er skoene til studenter-galla-lancier-halløj klar! Jeg har holdt øje med trendsales og tradera, det svenske ebay, i månedsvis, for at få fat på de her sko, og endelig skulle jagten bære frugt. Fandt dem på tradera i søndags, og siden da jeg har luret og luret - der er jo ingen grund til at byde før det er nødvendigt. For en halv time siden løb jeg så af med sejren for små 1500 svenske kroner. Jubeldansen vil ingen ende tage!!

13 kommentarer:

 1. Du er dælme modig, hatten af for det :)
  Mine lanciers hæle var kun halvt så høje...

  SvarSlet
 2. Heh, jeg har heller ikke prøvet at have dem på. Men da jeg før i tiden dansede standard og latin dans, dansede jeg på 8 cm hæle, og det var ligeså nemt som flade sko (de var selvfølgelig også beregnet til at danse i). Meen, jeg satser på at det kan lade sig gøre - det skal det. :D

  SvarSlet
 3. tillykke! misunder dig :p

  SvarSlet
 4. Tillykke med det, de er sørme også fine. :-)

  SvarSlet
 5. åårh! smukke, smukke sko!

  SvarSlet
 6. tillykke da :) de ser rigtig fine ud :)

  xno3.blogspot.com

  SvarSlet
 7. hvor er du bare heldig! Jeg har også ledt og ledt efter disse sko - bare uden held.
  Men tillykke med dem - det kommer sikkert til at se super godt ud :)

  SvarSlet
 8. Tillykke med de flotte sko :)
  Hvordan har du betalt på tradera? Har du brugt paypal selv om det kun er fra Sverige?
  mvh Rikke

  SvarSlet
 9. Og hvordan er du blevet bruger på tradera ? Jeg kan ikke blive oprettet, fordi de ikke kan "verificere mine oplysninger" (og jeg har ikke hemmeligt nummer eller den slags...)

  Men tillykke med skoene. Fik selv fat i noget jeg håber er godt på ebay i går.

  SvarSlet
 10. Det er virkelig nogle fine sko! Har ikke været vild med Acne's andre sko, men de her er helt sikkert en craving! Åh hvor er du heldig :)

  SvarSlet
 11. Ill promise it will help, 'cuz every single word im saying is im so lucky lucky

  SvarSlet
 12. Jeg er interesseret i at vide det samme som Mette [Spitzenklasse] :)

  SvarSlet
 13. Tusind tak. :)

  Med hensyn til Tradera. Sælgeren vælger hvordan man skal betale, og denne sælger valgte kontooverførsel, hvilket ser ud til at være det mest almindelige på tradera. Så skal man bruge sælgerens IBAN - og SWIFT nummer og overføre det under udenlandsk overførsel på netbank. Der kommer nogle ekstra afgifter ved udenlandsk overførsel, så man skal huske at aftale med sælger om man deler afgifterne eller om det er sælger eller køber der betaler dem.

  Og til Mettes spørgsmål: Det skete også for mig første gang jeg prøvede at oprette en profil derinde. Jeg kunne kun udfylde som om at jeg kom fra Sverige, og derfor blev mit personnummer helt forkert. Men så skrev jeg en mail til deres support, hvor jeg forklarede situationen og spurgte om det var muligt at blive oprettet som bruger alligevel. Kort efter modtog jeg en mail, hvor de skrev at min profil var blevet oprettet. Så jeg tror bare, at I skal prøve at gøre det samme. :)

  SvarSlet