søndag den 21. februar 2010

I want


Hvis der er noget jeg ønsker mig til foråret, så er det en kjole med cut-outs. Jeg elsker bare skuldre, men jeg er til gengæld mindre glad for bare arme (i hvert fald mine egne), så det ville jo være perfekt med sådan en. Jeg har tidligere vist en fra weekday, men den var der ikke sidst jeg var i Århus, så det kan være at jeg selv skal gå i gang med saksen? Eller er der nogen af jer, der har set gode alternativer til Acne kjolen i nogle af high street butikkerne?

1. MTWTFSS. 2. Cheap Monday. 3. Camilla and Marc, 244€. 4. Acne, 2.795 kr. 5. Gestuz, 469 kr. 6. Gucci in DANSK magazine s/s 2010.

16 kommentarer:

 1. Jeger SÅ vild med kjolen fra Acne, men hvis budgettet skal holde, så tror jeg, at jeg bliver nødt til kun at snuppe den fra Gestuz ;)

  SvarSlet
 2. Nu bliver jeg lidt sur.. Jeg klippede ærmerne af en perfekt kjole/bluse med cut-outs på skuldrene fra Weekday, i sommers..! Ej det er sgu lidt dumt! øv.. :)

  SvarSlet
 3. Skørt, jeg har næsten syet en kopi af den Acne kjole i tekstilfag for et par måneder siden. Men der var den sgu ikke ude endnu..
  Nå, men mit bud er: sy den selv. Eller lav et DIY projekt ud af denne her fra modekungen.se:
  http://www.modekungen.se/shop/dam/klaenningar/klaenning-med-markerad-midja/p_8232.html
  tænkte først at udskæringen var lidt for stor, men hvis man klikker på billedet hvor modellen har den på, så er den faktisk ret snæver.
  Længden er god, men syningerne ved ærmerne kunne godt være træls. så er det bare ærmerne der også skal gøres lidt kortere. Your choice :)

  SvarSlet
 4. og ellers er der denne her:
  http://files.hm.com/media/products/852/DXL852_73366_09090_32_1202.jpg
  billigere, men en del mere arbejde :S

  SvarSlet
 5. nå ja, og så er der en fra Weekday.. glemte den helt haha. Den er kortærmet, men ellers perfekt. Den er under dresses MTWTFSS.

  SvarSlet
 6. Jeg elsker kjolen fra Gestuz!
  http://infashionwetrustblog.blogspot.com

  SvarSlet
 7. Sidsel: Lige præcis. Den er så fin, men prisen? Den er jo åndssvag dyr.

  Sofie: Haha, ej hvor træls. Så må du se om du kan finde ærmerne. ;)

  Sara: Sikke mange forslag. Den fra modekungen er rigtig flot, men den er sgu bare lidt dyr i forhold til at jeg kunne gå hen og ødelægge den ved at klippe i den. Den fra Weekday er den jeg tidligere har skrevet om, men den var ikke i butikken i Århus sidst jeg var der. Øv!

  Kristine: Virkelig fin!

  Anna: Også mig, og så er den til en nogenlunde pris. :)

  SvarSlet
 8. Var lige i weekday idag, og der havde de en lidt oversize kjole med bare skuldre :-)

  SvarSlet
 9. Anonym: Jeg har også lige været i Weekday i dag, men der havde de kun nogle i en acid vask og en med striber. Var det Weekday i kbh?

  SvarSlet
 10. Nej det var også de samme jeg så idag i Århus :-)

  SvarSlet
 11. Nåe. Den i acid vask var faktisk ret cool. Prøvede den på, men den var bare giga lang til mine korte ben. :)

  SvarSlet
 12. hvad har du imod dine arme? :)

  SvarSlet
 13. stylestalker har nogle forskellige kjoler med cut outs :) prøv at se denne her f.eks http://www.stylestalker.com/store/index.php/type/dresses/peep-shoulder-dress.html

  SvarSlet
 14. Simone: Det er egentlig kun mine overarme, de er bare pænere med tøj. ;)

  Anonym: Tak for linket. Den er rigtig fed, men øv at de sender fra Australien.

  SvarSlet
 15. Det er da MADE for DIY! De billeder der er i hvert fald super god inspiration til et lille projekt, og hvem laver alligevel noget i vinterferien?.. hmm.. tak for tippet om den lækre trend i hvert fald! :)

  SvarSlet