lørdag den 13. februar 2010

This season

Top: Stella McCartney, Celine. Middle: Celine. Bottom: Chloé, Cacharel, Osman, Stella McCartney.

Selvom en masse modehuse viser deres A/W kollektioner i disse uger, er der jo ingen grund til at glemme den sæson vi er på vej ind i. Jeg hungrer virkelig efter nyt og lyst tøj (og varmere temperaturer), og jeg ville ønske at mit skab bugnede med løse pudderfarvede herrebukser, blazere i alverdens farver, blondeundertrøjer, hvide florlette kjoler, tynde skjorter, tårnhøje sandaler og lårkorte kjoler i bedste Celine stil. Så måtte foråret og sommeren gerne komme. Hvad går du efter til sommer?

Collages by me.
Catwalk images from style.com.

5 kommentarer:

 1. Florlette kjoler og de vildeste sandaler måtte også godt komme min vej! - Jeg tror jeg blir en blanding af looks i bedste festival stil, med musikken på tøjet og slidt denim. Og så endnu engang en masse med draperinger og nogle store træsmykker ;)

  SvarSlet
 2. Det lyder også helt fantastisk! Det bliver i det hele taget bare så rart at kunne nøjes med et par Levi's shorts og en t-shirt og så kører det. Kom nu, sommer!

  SvarSlet
 3. jeg glæder mig virkelig bare til at kunne rende rundt i mine denimshorts med bare ben og en løs top! Jeg vil tilbringe sommeren i lyse farver, løse skjorter og ballerina-sko...
  derudover har jeg et godt øje til en Stine Goya kjole, som jeg meget gerne vil eje :)

  SvarSlet
 4. Det skal være helt rent og minimalistisk.. som kollektionerne på billedet. Det er et ret godt udvalg af hvad sommeren bringer. Efter et år hvor alle har gået i det samme haft det samme med nitter, samme items osv. må vi tilbage til grunddesignet, det rene og enkle. Det er så smukt. og der er virkelig få der kan bære det, som det er dér på billederne. :)
  - Camilla

  SvarSlet
 5. Camilla: Det bliver virkelig også bare godt! Hun har også lavet en peachfarvet blazer, som bare er helt fantastisk. Håber virkelig at jeg får råd til den, eller finder noget der ligner.

  Calle Kanin: Jeg kunne ikke sige det bedre selv. Jeg er vildt begejstret for at man er gået tilbage til det mere enkle og minimalistiske. Men ja, som du siger, det er sgu svært at bære det ligeså flot som modellerne gør.

  SvarSlet