torsdag den 22. april 2010

Black Book for H&M


Så er designeren André Lorens' t-shirt kollektion kommet online på h&m's hjemmeside. Dem, der har fulgt med længe, ved at jeg er helt tosset med t-shirts med print, og de her er altså ingen undtagelse. De fås i både herre og kvindemodeller og priserne er 129.- for en t-shirt og 79.95.- for en tanktop. Min favorit må være den grå tank med pink print - den har da virkelig de fedeste 80'er-90'er vibes! Find resten af kollektionen her.

11 kommentarer:

 1. de er super cool, er selv en sucker for t-shirt med print

  SvarSlet
 2. Er de kommet i butikkerne endnu? :)

  SvarSlet
 3. Hej Pernille.
  Hvordan gør du dine billeder større i photobucket?
  Jeg prøvede nemlig, men kunne kun gøre det den oprindelige størrelse eller mindre..

  SvarSlet
 4. Det er faktisk en ret fed kollektion :) overvejer lidt den øverste til højre.

  millemilla.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Christine: Jeg vil tro de også er kommet i butikkerne nu, hvor de er kommet online. De skulle efter sigende komme i butikker der forhandler Divided.

  Hej Simone. Jeg gør heller ikke mine billeder større i photobucket, det kan man ikke. Mine billeder er store i forvejen. :) Fx denne collage (og alle mine andre ting) har jeg lavet i Adobe Photoshop Elements. Jeg ved at bredden på mit indlægsfelt er 803px, så derfor laver jeg altid billeder med en bredde på 800px, og så komme de jo automatisk til at fylde hele bredden ud. Hvis du har et billede som ikke er særlig stort, så kan du ikke få det til at være større. Så bliver det jo bare helt grynet og utydeligt. Så pointen er, at billederne skal være store i forvejen. As simple as that. ;)

  SvarSlet
 6. Oh God. Giv mig, giv mig!! Hvor er de bare fede allesammen! :O

  SvarSlet
 7. Shit! må have dem, jeg har glædet mig siden de blev lanceret!

  SvarSlet
 8. Jeg ved virkeligt ikke hvorfor, men shirten med "Mustache - The ladys like it" tiltaler mig utroligt meget. Jeg synes den er helt vildt sjov, selvom det jo nok er meningen at den skal sidde på en fyr, hehe.
  Måske også lidt fordi personen derpå ligner Borat lidt .. Høhø ..

  SvarSlet
 9. Jekatarina: Haha, ja. Den er også virkelig sej. Synes netop det ville være fedt at bære den hvis man er kvinde, fordi et er lidt selvironisk.

  SvarSlet
 10. Endelig kom de. Og ja, det er en dreng som skriver det. Jeg tror jeg skal købe en i næste måned. Det fede er at det er forbrugerne selv, som har lavet printene.

  Tjittjat.blogspot.com

  SvarSlet
 11. Hehe, mange af dem er da også herre modeller - så vidt jeg har forstået. Ja, det er mega nice!

  SvarSlet