fredag den 23. april 2010

Smugkig


I dag modtog jeg min gallakjole, som jeg skal have på, når jeg bliver student. Vores gymnasium holder nemlig først gallaaften når den allersidste eksamen er overstået. Jeg var næsten ved at opgive at finde en kjole, men pludselig var den der bare! Jeg havde slet ikke overvejet en gul kjole, men hvorfor egentlig ikke? Jeg fandt den hos Inch By Inch, der er lukket pga. barsel lige nu, men dog stadig sælger et fint udvalg af kjoler på trendsales lige her.

16 kommentarer:

 1. Hvor ser den bare flot ud! Glæder mig til at se den hele :)

  SvarSlet
 2. åh hvor ser den fin ud, glæder mig også rigtigt meget til at se den på dig (:

  SvarSlet
 3. Jeg er også rigtig glad for den. Men den er MEGA lang, så I kommer nok til at vente lidt tid, da den først skal lægges op. :)

  SvarSlet
 4. Den ser virkelig flot ud - og slet ikke sådan som jeg havde forestillet mig, din gallakjole skulle se ud :) Glæder mig meget til at se den på.

  SvarSlet
 5. hvor ser den virkelig flot og elegant ud, glæder mig til at se den på :D

  SvarSlet
 6. hvor er den smuk! Der var også en fra mit gymnasie der havde en magen til på, og hun så så smuk ud i den - hvilket jeg er overbevist om at du også kommer til :)

  SvarSlet
 7. Den er perfekt! En rigtig gudinde kjole

  SvarSlet
 8. Tine: Hvordan havde du da forestillet dig? Nu bliver jeg helt nysgerrig. :)

  Mette Louise: Jeg glæder mig også helt sindssygt til at have den på!

  Camille: Æihj, tusind tak. Det håber jeg også, jeg kommer til. :)

  Nanna: Lige præcis! Det er også "gudinde kjole" jeg har haft i hovedet lige siden jeg startede med at lede efter en kjole. Derfor skal jeg selvfølgelig også have flettet mit hår sådan rigtig gudinde agtigt. :D

  SvarSlet
 9. Smadder smuk kjole! :) Den glæder jeg mig til at se dig i! :) Det er faktisk lidt pudsigt, men jeg har også selv lige købt en lancierkjole fra INCH BY INCH, som jeg også glæder mig til at modtage og ikke mindst til at have på! :)
  Hvordan har du egentlig tænkt dig at style den?:)

  SvarSlet
 10. Det ved jeg ikke helt - noget sort, gråt, Acne, måske med bar ryg eller one shoulder :p Men jeg glæder mig vildt til at se dig i denne - tror farven er fantastisk til din hårfarve!

  SvarSlet
 11. Jeg har det på samme måde måde som Tina.
  Men selvfølgelig er den helt perfekt til dig! uden tvivl

  SvarSlet
 12. Simone: Ej hvor sjovt. Hvilken en har du købt? :) Det ved jeg ikke. Jeg synes ikke det er så nødvendigt at style den, da den burde være nok i sig selv. Jeg drømmer lidt om et par Zarah Voigt øreringe til, men det kommer helt an på hvordan min konto har det.

  Tine og Nanna Montana: Ja, det er nok også mere typisk mig, men en ting jeg havde bestemt mig for var, at den netop ikke skulle være sort. Det synes jeg ville være lidt for kedeligt og nemt, når jeg nu altid vælger sort. Så når det endelig skal være, så skal det dælme også være. :)

  SvarSlet
 13. Det har du helt ret i :) jeg synes også kun det er fedt, du ikke går efter det "sikre" eller vælger det umiddelbare. Og ja, når det skal være - så skal det være :D

  SvarSlet
 14. ja, ikk? Synes det var lidt pudsigt, at vi nogenlunde har købt vores på samme tid :) Men jeg har købt en gulvlang gul/hvid sommerkjole med sommerfugle og perlebroderi. Umiddelbart er den alt for girly til min stil, men alligevel synes jeg bare den er smadder smuk og meget galla/lancier-agtig :)

  Lyder som en rigtig god plan med at lade kjolen være fokus, og ikke overdænge sig selv med alt for mange accesories. Men Zarah Voight øreringe kunne være super smukke til, men ja, av av konto, hvis man skulle investere i dem :( Ellers kan jeg anbefale Tatty Devine(http://www.tattydevine.com/boutique/index.php),de har nogle fine og lidt "skæve" smykker, lidt i stil med ZV, men knapt så dyre :)

  SvarSlet
 15. Tina: Lige præcis. ;)

  Simone: Den kan jeg godt huske, den er også rigtig flot. Lige præcis, de er sgu dyre. Tusind tak for linket, det vil jeg lige se på. :)

  SvarSlet
 16. Hej Pernille (:
  .. Jeg har forelsket mig i præcis denne kjole, men den er desværre udgået af produktionen, så jeg ville høre om jeg vel ikke kunne bede dig om at tage nogle billeder af denne fantastiske kjole, og måske sende til min mail?

  Jeg ved godt at det er meget at forlange, men kan slet ikke forestille mig nogen anden kjole end denne, og håber lidt på at kunne få en til at sy en lign. (:
  Jeg håber at du har lyst til at hjælpe!

  Venlig hilsen Mathilde

  mathildebrund@hotmail.com

  SvarSlet