tirsdag den 20. april 2010

Bæredygtig basar i Århus


Modtog lige en mail, som jeg fik lyst til at dele med jer. Basaren sætter fokus på bæredygtighed i forhold til tøj og afholdes på torsdag på handelshøjskolen i Århus. Hvis man er studerende på Århus universitet er det muligt selv at booke en stand. Jeg har desværre ikke selv mulighed for at komme, men jeg synes, at det er et rigtig godt initiativ. Læs evt. mere her.

3 kommentarer:

 1. Her kommer lige en kommentar lidt ude af kontekst. Jeg overvejer rigtig meget at købe acne shank skoene, men jeg er meget i tvivl om størrelsen? Jeg ligger mellem 39 og 40, og de har dem kun i 39. Hvordan er dine i størrelsen?

  SvarSlet
 2. Hej Pernille!
  Jeg har først opdaget din blog i dag (hvordan det så end kan lade sig gøre?!) og den er simpelthen helt perfekt! Jeg har læst ALLE indlæg igennem og er nu en del rigere på inspiration m.m.

  Jeg ville forhører mig angående str. i dine Acne shank boots - er de normale i str? Jeg har hørt at de er lidt store i str.?

  De er nemmelig vold fede og jeg har læænge overvejet dem, men efter at have set dine fine outfits med skønhederne er der ingen tvivl - de skal blive mine!!

  - Kirstine.

  SvarSlet
 3. Hej Kirstine. Jeg ved ikke om det også er dig, der har skrevet det øverste, men hvis ikke dækker mit svar nok også for jer begge. :)
  Først vil jeg dog lige sige TUSIND tak for de pæne ord. Det er virkelig fedt at høre!
  Med hensyn til mine shank støvler. Jeg har købt dem i samme størrelse jeg normalt bruger, som er en str. 38. Jeg svinger normalt aldrig, så de er faktisk rimelig true to size. Jeg har dog hørt nogen sige, at hvis man svinger imellem to størrelser bør man tage den største størrelse. Hvilket jeg nok er enig i. Så kan man jo altid få lagt en lille sål i, hvorimod det er lidt mere besværligt at få dem blokket ud.
  Håber du kunne bruge svaret!

  SvarSlet