tirsdag den 13. april 2010

Tirsdag


I går modtog jeg min pakke fra Acne, som indeholdt disse fine silkebukser. De er virkelig helt fantastiske og så tynde, at de sagtens kan bruges til sommer. Thumbs up! Jeg havde håbet, at jeg kunne bruge dem som højtaljede også, men de kommer desværre nemt til at sidde helt vildt uflatterende, hvis man sætter dem op til taljen. Og en større røv er altså ikke et af mine største ønsker. Ærgerligt, men ikke noget at gøre ved.

Note: Jeg har netop været inde på min netbank og se, at pengene fra Modekungen allerede gik ind i går. Så selvom jeg ikke var særlig begejstret for deres kommunikation om, at varen ikke længere var på lager (forvirret? læs her), så har deres tilbagebetaling af penge altså været helt fair. Bare lige hvis nogen ønskede en slutning på historien. Og jeg må da også indrømme, at jeg er blevet lidt opmuntret over, at det var så smertefrit at få pengene tilbage.

24 kommentarer:

 1. jeg er helt vild med din nude bluse du har på der, hvor er den fra?:)
  /Cecilie fra redlips.

  SvarSlet
 2. Lækkert outfit! Elsker de tynde materialer ;-)

  SvarSlet
 3. Tusind tak! Blusen er fra Weekday, du kan se den her: http://pagik.blogspot.com/2010/02/dagens-kb.html

  SvarSlet
 4. tusind tak, den er super flot. :)

  SvarSlet
 5. det er da helt utroligt, hvor meget acne du køber og har råd til :P
  LUCKY YOU, siger jeg bare! det må være skønt (:
  ps. elsker dit outfit.

  SvarSlet
 6. Heh, jeg er vist også inde i en periode lige nu. Men jeg arbejder meget og så prioriterer jeg sådan, at jeg hellere vil købe få ting men så af rigtig god kvalitet end købe en masse ting. Det er selvfølgelig en overdrivelse, for jeg køber da også mange highstreet ting, men generelt vil jeg hellere købe ét par gode støvler end fem mindre gode støvler fx. :)

  SvarSlet
 7. de er vildt fine!
  fin bluse forresten..

  SvarSlet
 8. Vildt flot sammensætning af bukserne og blusen! :)

  SvarSlet
 9. Tak for den lykkelige afslutning på modekungen historien :) Nu er jeg mere rolig - har dog stadig ikke modtaget tasken, men forhåbenligt sker der noget i den her uge! ;)

  SvarSlet
 10. Hej Pernille. De klæder dig :-). Men er dine i silke?? Fordi det er mine ikke. De er i viskose og bomuld. /Stina

  SvarSlet
 11. Tusind tak! :)

  Tilleeightyseven: Det er godt at høre, det var faktisk også dig jeg tænkte på, da jeg skrev det. Jeg krydser i hvert fald fingre for dig.

  Stina: Tusind tak. Det er faktisk lidt underligt, jeg havde bare kigget på hjemmesiden, og der står der at de er i silke, men ja indeni buksen står der viskose og bomuld. Jeg har sammenlignet dem med et par shorts jeg har fra Acne, som er i silke, og hvis man kigger på stoffet, ligner de utroligt meget hinanden. Men om det er fordi viskose bare ligner silke helt vildt meget, eller om det er fordi de har skrevet forkert på stofsedlen og det faktisk er silke, det kan jeg ikke vurdere. Men det er lidt underligt når modellen jo faktisk hedder "contact viscose" og der så står silke på hjemmesiden. Jeg aner det simpelthen ikke! :D Måske man skulle skrive til dem..

  SvarSlet
 12. Ja, det lyder lidt skørt. Man bliver lidt bange for, hvordan man skal vaske dem, men håndvask er nok det der er mest sikkert. Flotte det er de :-).

  SvarSlet
 13. jeg mener at det er fordi de der paneler langs siderne er i silke. Men er dog ikke sikker :) Må jeg spørge hvilken størrelse du har bestilt dem i ? :)

  SvarSlet
 14. Stina: Ja, det er lidt skørt. Hvis man selv skal vaske dem er håndvask i hvert fald det eneste man kan gøre. Andet udover at sende dem på renseri, ville være en smule risikabelt. Jeg mener også at der står i bukserne, at de ikke egner sig til vaskemaskine. :)

  Camilla: Dem er jeg rimelig sikker på er lavet af bomuld, det står også inde i bukserne. De er nemlig helt matte. Jeg bestilte dem i en str. 36. :)

  SvarSlet
 15. Hvor er bukserne fine til dig :) Er ogå helt vild med den fine top, må vist lige et smut i Weekday!

  SvarSlet
 16. lækkert outfit - skjorten er super skøn!

  SvarSlet
 17. Det her er det bedste billede af dig. Nogensinde.
  Du er smuk:-) I øvrigt er jeg rigtig vild med outfittet..

  ÆRGELIGT at dine flotte bukser ikke er gode som højtaljede. Mangler de plads, eller sidder de bare dårligt? Hvis der er masser "plads" til at de kan være højtaljede kunne jeg nemlig godt tænke mig dem.

  SvarSlet
 18. Super fedt outfit. Jeg er virkelig vild med det, det ser SÅ lækkert ud...

  Husk at du kan deltage i min CHANEL GIVEAWAY på min blog.

  - Glitter Amalie

  SvarSlet
 19. Tusind tusind tak. :)

  GinaJaqueline: Der er egentlig masser af plads, de sidder bare rigtig dårligt. Man skulle tro at stoffet ville lægge sig ind til hofterne, men i stedet poser de rundt om hofterne, og så ligner det simpelthen bare at min røv er KÆMPE.

  SvarSlet
 20. Sikke en fin blog du har:)

  AM / Love&Labels

  http://www.love-and-labels.com

  SvarSlet
 21. Super flot outfit og vildt fede billeder du generelt har på bloggen!

  www.whybadhairday.wordpress.com/

  SvarSlet
 22. Hej Thilde: Mange tak. :) Har først lige opdaget jeres blog, da du skrev. Og det er da for ringe! Den er virkelig virkelig god. Og så er det jo altid dejligt med flere bloggere fra Århus.

  SvarSlet
 23. Endnu engang tusind tak! Nu er vi jo heller ikke så gamle i bloggerverden, så vi prøver vi bare at have lidt sjov med det :)

  SvarSlet