mandag den 5. april 2010

Movies I love


Film jeg kan se igen og igen og igen (og igen). Amelié, Trainspotting, Edward Scissorhands, Donnie Darko og Saturday Night Fever.

9 kommentarer:

 1. Jeg er på de 4 første! Og jeg er faktisk igang med at se Donnie Darko i øjeblikket. Jeg opdager nye ting i den hver gang jeg ser den, og derfor kan jeg blive ved; den bliver aldrig kedelig.

  SvarSlet
 2. "American Beauty" burde være iblandt dem! Bedste film til dato! Ellers er jeg rimelig enig :)

  SvarSlet
 3. Nana: Hvis ikke du har set Saturday Night Fever, så skal du se den! Jeg har endnu ikke mødt en anden der synes ligeså godt om den (udover min mor), men jeg kender faktisk heller ikke mange der har set den. De fleste har nok en forestilling om, at den er en lalleglad grease-type, men så tager man fejl. Den har trods de glade 80'er toner og dansemoves også mere seriøse sider. Og så er introscenen priceless!

  Lejla: Den har jeg desværre ikke fået set. Og jeg havde nu også svært ved at vælge, kunne have vist billeder af hundredvis af andre gode film.

  SvarSlet
 4. Amelié er fantastisk. Jeg skamlytter soundtracket for tiden :-). Især denne her: http://www.youtube.com/watch?v=H7BRpmbfPk0

  Håber du fik svar omkring bukserne :-). /Stina

  SvarSlet
 5. Hvor har du bare ret! Især mht. Amelie.. Det er da den absolutte feel good film.

  drømmer tit om det her:
  http://www.youtube.com/watch?v=jhrYfJIkqPU

  F A N T A S T I S K

  SvarSlet
 6. Hej Stina. Sangene er også virkelig helt fantastisk smukke. Tak for den påmindelse, har slet ikke nogen af sangene i mit itunes bibliotek (fjollet). Og jo, jeg fik svar med bukserne. Det var vist fint nok den størrelse jeg bestilte. Så nu glæder jeg mig bare til at modtage dem. :)

  C: Lige præcis. Og selvom jeg har set den så mange gange, græder jeg stadigvæk lige meget af slutningen. Den er virkelig smuk!

  SvarSlet
 7. Ja, virkelig.
  overvejer at tage et franskkursus over sommeren og så få en transfer ned til butikken i Paris..
  mmmnnnn..

  SvarSlet
 8. En hver teenage piges yndlingsfilm:p

  SvarSlet