søndag den 9. maj 2010

Hørlyck lagersalg


I dag har jeg været med min mor i Århus hele dagen. Først var vi til Femina kvindeløb, og bagefter tog vi ind til centrum for at aflægge Salling og Hørlyck et besøg. Hørlyck holdt nemlig lagersalg i dag, og jeg var ret spændt på at hvordan udvalget var, da jeg aldrig havde været med til det før. Vi kom lidt sent i forhold til at de allerede åbnede kl. 10, men alligevel endte jeg op med to par fine sko til kun 600 kr. i alt. De havde de flotteste Acne stiletter (dem i pudderfarve og med knaldrød hæl), men desværre var de ikke i min størrelse. Satans. Til gengæld er jeg så glad for sandalerne, som er af mærket Sinela. De er vildt gode at have på, og så elsker jeg virkelig farven og den rå metalpynt. De skal nok blive brugt flittigt de næste mange måneder. Ballerinaerne er fra Mentor, og faktisk er de mit første par ballerinaer nogensinde (bortset fra et par jeg kun bruger på arbejde). Så nu må vi se, om jeg er en ballerinapige eller ej. Ellers må de jo bare sælges videre til én der er.
Fed
Edit: Jeg har besluttet mig for at sælge ballerinaskoene alligevel, da jeg nok desværre ikke vil få dem brugt. Find annoncen på trendsales her eller skriv mig en mail, hvis du er interesseret.

7 kommentarer:

 1. uuuh jeg ville også godt ha' været der, men var desværre til konfirmation. var der ellers meget sat ned?

  SvarSlet
 2. Det var kun det, der var sat ned, der var inde i butikken. Og den var helt fyldt op, så ja. :)

  SvarSlet
 3. Hvis du ikke er en ballerina-pige, men derimod en str 37 - så er jeg klar til at hjælpe dig af med dem ;)
  De er rigtig fine synes jeg. Og virkelig lækker farve også!
  mvh Rikke

  SvarSlet
 4. ihh hvor snyd at jeg ikke nåede derned. ved du om det kun var sådan en endagssalg eller om de stadig holder lagersalg?

  SvarSlet
 5. Rikke: Jeg besluttet mig for at sælge dem, og de er lige præcis en str. 37. Find annoncen på trendsales (link) eller skriv en mail til mig, så kan vi sikkert finde ud af noget. :)

  Mine: Jeg tror desværre kun det var endagssalg.

  SvarSlet
 6. Jeg var også derinde, og jeg købte også der øverste par. Elsker dem! Og så fik jeg fingrene i to par skole fra Acne til henholdsvis 400 og 300 kroner. Niiiice med udslag! Nu må jeg ikke købe flere sko resten af året. Glæder mig til at se hvilke outfits du vil bruge sandalerne til.

  SvarSlet
 7. Katrine: Ej, hvor fedt. Ville ønske, at jeg kunne have været derinde fra starten. Men ja, jeg elsker virkelig også sandalerne, de er så fede!

  SvarSlet