søndag den 16. maj 2010

Sandaltid?

1. Carvela, 846 kr. 2. H by Hudson, 846 kr. 3. Sam Edelman, 1.157 kr. 4. Paul by Paul Smith, 1.336 kr. 5. Givenchy, 1.300 kr. 6. See by Chloe, 800 kr. 7. NW3, 1.238 kr. 8. Aitems, 275 kr. 9. French Connection, 311 kr. 10. French Connection, 480 kr. 11. Steve Madden, 757 kr.

Man kan godt komme lidt i tvivl om årstiden, når man kigger på vejret udenfor, men hvis man skal tro meteorologerne, vil vejret snart begynde at vise sig fra sin mere sommerlige side. Lad os alle krydse fingre! Men igen (som alle andre år) står jeg og synes, at jeg mangler et par flade sandaler. Et par sandaler i lækker kvalitet som holder, og som kan bruges til alle outfits og situationer. Jeg gider ikke betale kassen for et par sandaler, men jeg gider på den anden side heller ikke at nøjes. Og selvom jeg nu har kigget på sko i flere timer, har jeg stadig ikke fundet et par, som helt har overbevist mig. Jeg har mest af alt lyst til at gå all-in på højhælede sandaler, men det tror jeg desværre ikke, at mine fødder vil være særlig glade for. Hmm, what to do? Har I nogle gode tips til sandalshopping?

17 kommentarer:

 1. http://shop.acnestudios.com/shop/women/shoes/strain-s-s-10-31773.html

  Jeg ved ikke om disse fra Acne er noget for dig, men jeg har dem selv, og de er faktisk rigtig behagelige. Man får heller ikke ondt i fødderne af at gå i dem.
  Jeg ved godt, at de koster ret meget, men det kunne jo være du kunne lide dem alligevel :)

  Ellers vil jeg bare sige, at du har en rigtig fin blog!

  SvarSlet
 2. Bare det snart blir rigtig sandaltid! Jeg kan rigtig godt lide nr. 1,2,7 og 9 :)

  SvarSlet
 3. Jeg er faktisk rigtigt hooked på monki's Alina sandaler der er på tilbud for tiden, de er også rigtigt fine i rød synes jeg :) + at der jo er 30% for tre varer i butikkerne (!). http://monkiworld.com/international/collection/#/product910
  og ellers har topshop nogle Acne Bare look-a-like's til ikke alt for mange penge. Men 9'eren du har vist er bestemt fine! Selv har jeg investeret i carin wester sandalerne, men er rigtigt fristet til dem fra monki som sagt :)

  SvarSlet
 4. Jeg er helt vild med jesus sandaler! Du kan få nogle utroligt billige, og vist nok rigtig god kvalitet, her: holyland4jesus.com!

  Knus kristian

  ps. lets go shopping very soon!

  SvarSlet
 5. køb birkenstock, de er helt fantastiske, super at gå i også lidt smarte selvom det er hvad man kan kalde en "sundhedssandal" :D
  har selv flere par og er meget glade for dem. Har dem i fx sort lak som er helt vild fin :)
  bare ét råd hehe :D
  men ellers er det også nogle super fede du har fundet dig der :)

  SvarSlet
 6. Uhh jeg er vild med par nr. 9! De ser også rigtig bløde ud.. Jeg leder nemlig pt efter nogle forholdsvis billige sandaler der er rigtig bløde, da jeg tit synes at alle de remme kan gnave ret meget hvis stoffet er for stift :/

  SvarSlet
 7. jeg har selv købt disse, og helt vild glad for dem! http://maleneogsophie.blogspot.com/2010/04/sandaler-med-snre.html
  De fås også i helt blå. De koster kun 500 kr og er fra shoe biz(:

  SvarSlet
 8. Anonym: De er rigtig fine, men hvis jeg skal købe et par dyre sandaler, tror jeg det må blive et par i læder. Tak ellers. :)

  Anna: Det håber jeg godt nok også - og shortstid!

  Sara: Jeg tror snart jeg må forbi i Monki, de har jo tilbud hele tiden! Dem fra Topshop, er de på deres hjemmeside? - Kan nemlig ikke genkende dem så.

  Kristian: De frister faktisk lidt. Kvaliteten ser i hvert fald god ud. Dem må jeg lige overveje. Ps. You bet! Så skal vi rigtig genbrugsshoppe!

  N.O.: Hvor sjovt, dem har jeg faktisk overvejet. For ja, de ser lidt sundhedssandal agtige ud, men ja så slemt synes jeg faktisk heller ikke det er. Med jeg tror, jeg bliver nødt til at se dem i virkeligheden. I hvilke fysiske butikker kan de købes?

  Line: De er også en af mine favoritter, og så er de tilmed ret billige. Jeg ved ikke hvordan de er i virkeligheden, men det skulle vist være ægte læder, og så burde det ikke være så stift. :)

  Sophie: De er rigtig fine, og prisen er i hvert fald fornuftig. Jeg kan også rigtig godt lide de andre sandaler Shoebiz har lavet, dem som også kan fås i flere farver. De ser bare så fine ud.

  SvarSlet
 9. Altså diverse sko butikker, jeg går udfra de også har dem i århus.
  de er ikke så dyre igen, og ja må sige, jeg er virkelig glad for mine, sidste sommer gik jeg i dem fra april til oktober, de er bare så rare at man ikke vil ta' dem af igen, hehe :)
  og de er altså rigtig søde i alle de farver man kan få dem i.
  jeg har som sagt dem i sort lak og de er fab! ellers så har jeg dem i sølv og brune, rigtig fine og så kan man altis passe dem med sit outfit.
  jeg synes de er fantastiske til hverdag. og så har ens fødder det også bedre når man så skal have høje hæle på til fest :D

  SvarSlet
 10. Nej, øv. Jeg kan heller ikke finde dem. Det er nok mig der husker forkert så.. Det må have været fra et andet sted. Det har de nemlig!

  SvarSlet
 11. Jeg kunne godt bruge par nr. 11 fra Steve Madden.

  Love G.,
  www.kingdomofgina.com

  SvarSlet
 12. Jeg kan rigtig godt lide nummer 9 og 11. De er enkle og går til det meste. Jeg har selv rigtig nemt ved at finde sandaler, normalt enkle gladiatorsandaler, men jeg tror ikke det er noget man skal tvinge sig til at finde, men noget man pludselig falder over og tænker de er perfekte.
  Good luck :)

  Sarah
  www.boennen.wordpress.com

  SvarSlet
 13. Nr 5 og 7 er fine, synes jeg. Men jeg har nu også altid problemer med sandaler. De er bare ikke lige så sjove at bruge penge på som et par flotte hæle. Også selvom de kommer til at sidde klistret på fødderne, når vejret først bliver godt.
  Jeg ender med ofte med at gå i ballerinas, fordi jeg aldrig finder et par, som jeg synes er fede.

  SvarSlet
 14. haha jeg har det på samme måde.... jeg synes det er svært at finde et par sandaler som både er rigtig flotte, super behagelige og som har en rigtig god kvalitet, men jeg synes du skal tjekke modekungen.se de har nogle virkelig flotte til en pris som ligger på de 500-600kr og ellers besøge falkenberg sko som ligger tæt på Banegårdspladsen. :)

  SvarSlet
 15. Hej..
  Jeg tænkte på om hvordan det var man laver sådan nogle billede collager på computeren?

  // Christel

  www.christel-apieceoffashion.blogspot.com

  SvarSlet
 16. Lyder til, at jeg ikke er den eneste, der har det sådan med sandaler. :D

  Christel: Jeg bruger programmet photoshop elements, som har en masse gode funktioner, til blandt andet at lave collager.

  SvarSlet