lørdag den 22. maj 2010

Konkurrence: Vis mig din frisure


Så er det tid til endnu en konkurrence i samarbejde med billigvoks.dk - denne gang også med deres blog frisuregalleri.dk. Frisuregalleri.dk er en forholdsvis ny blog, som tager billeder af folk med flotte og anderledes frisurer på gaden og ligger dem ud på bloggen med en lille beskrivelse af, hvordan man selv kan opnå frisuren. Konkurrencen går derfor ud på, at indsende to billeder med din frisure - et forfra og et fra siden. Og det behøver ikke kun være en måde, som håret er klippet på, hvis du kan sætte dit hår på en super sej måde, er det mindst ligeså godt.

Sådan deltager du:
Indsend dine to billeder (et af frisuren forfra og et fra siden) i en mail til pagik@hotmail.com med "konkurrence" i emnefeltet sammen med dit navn, alder og beskæftigelse (fx studerende). Billederne må meget gerne være i høj kvalitet og størrelse og taget i et udendørs/bymiljø. Dette skyldes, at frisuregalleri.dk får lov til at bruge billederne på deres blog. I mailen skal du huske en beskrivelse af hvordan frisuren er lavet og evt. hvilke produkter du har brugt. Skriv også meget gerne hvilke produkter, du gerne vil vinde (i prioriteret rækkefølge).

Det kan du vinde:
1. præmie: 3 valgfrie produkter fra Billigvoks' sortiment.
2. præmie: 2 valgfrie produkter fra Billigvoks' sortiment.
3. præmie: 1 valgfri produkt fra Billigvoks' sortiment.
OBS: ghd glattejern er ikke en del af de valgfrie produkter.

Fordi det er en lidt krævende konkurrence, kan du deltage helt frem til lørdag d. 29. maj. Dagen efter udvælger jeg de 5, jeg bedst kan lide, og så bliver der en afstemning her på bloggen, så I også er med til at bestemme, hvem der vinder. Har du nogen spørgsmål, er du mere end velkommen til at spørge. Sæt i gang!

5 kommentarer:

 1. Fedt med et frisuregalleri - så er der inspiration at hente :D

  SvarSlet
 2. hej(:
  har fødselsdag på fredag! men har ingen idé om hvordan jeg skal fejre den?! det skal ikke være tivoli eller café bliver 13 år... har du nogen idéer ?? (svar hurtigt!!!!)

  SvarSlet
 3. Hej Anonym.

  Nu er det mange år siden jeg var 13 år, så det er lidt svært at svare på. Hvis det bliver godt vejr, er strandfest eller grillfest altid hyggeligt. Jeg er ikke så meget til store fester, så hvis det er det, du tænker på, er jeg nok ikke lige den rigtige at spørge.

  SvarSlet
 4. Det er da en super fed konkurrence, som I snart må afholde igen :)
  Hvem blev den heldige vinder egentlig?

  SvarSlet