onsdag den 5. maj 2010

Onsdag

Secondhand shirt and belt and Acne boots.

Endnu et genbrugskøb: nemlig skjorten og faktisk også bæltet, som jeg købte i sidste uge til sølle 5 kroner. Det er alt sammen fundet i min lokale genbrug ude på landet, og det er altså i sådanne genbrugsbutikker, at man kan gøre de billigste kup. Man kan uden tvivl finde de fedeste ting i de dyrere genbrugsbutikker i byen, men hvis man er lidt tålmodig og ofte kigger forbi, kan det lade sig gøre, at finde nogle rigtig fine ting til monster billige penge i de lokale genbrugsbutikker. Skjorten her kostede 25 kroner, og hvis vejret bliver til bare ben, skal den helt sikkert med til Roskilde.

9 kommentarer:

 1. Wow, det ser godt ud!

  millemilla.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Hvor ser du godt ud Pernille.
  /Louise

  SvarSlet
 3. hvor er skjorten bare fin! og tillykke med fundet af din ring - den er godt nok også smuk! :)

  SvarSlet
 4. Hej Pernille..
  Tillykke med din ring, ja hvor er det en sød historie.

  Du har handlet med tradera.com ikke?
  Hvordan er portoen fra sverige til dk og hvordan fungerer det med at byde? :)

  og en sidste ting, hvor lang er leveringstiden? :)

  SvarSlet
 5. Tusind tak. :)

  Anonym: Jo, en enkel gang. Det er ligesom ebay, så det kommer helt an på sælger, da det ligesom ebay er privatpersoner der sælger. Og igen kommer leveringen også an på sælgeren. Men nu er det jo svensk, så de fleste sælgere kommer fra Sverige, og derfor er leveringstiden ikke særlig lang.

  For at byde skal du først oprette en konto. Det kan være lidt besværligt, men hvis du oplever problemer, så prøv at skrive til deres support. Du skal dog være opmærksom på, at der er mange sælgere som kun sælger til købere indenfor Sverige (så kan du slet ikke byde), og at der ofte vil komme diverse gebyrer, hvis du betaler med kontooverførsel, hvilket er min oplevelse, at det er den betalingsform de fleste sælgere vælger. Jeg måtte desværre af med 200 kr. ekstra, fordi jeg skulle betale gebyret for at få overført pengene fra en dansk konto til en svensk konto. Så det er værd at tage med i overvejelserne. Hvad gebyret er, kan du finde ud af på din banks hjemmeside.

  SvarSlet
 6. mange tak for hjælpen. oplevede lige at de ikke ville godkende mit medlem.

  Hvordan finder jeg ud af om de sender til DK hvis ikke jeg er medlem endnu.. :)

  tak fordi du gider at bruge tid på det ..

  SvarSlet
 7. Det gjorde jeg også selv, men der gik ikke lang tid, før de godkendte mit medlemsskab.

  Du går ind på den annonce, som du er interesseret i. Så kigger du der hvor du kan "lägg ditt bud" (altså byde), og hvis der nedenunder feltet, du kan skrive dit bud i, står "Säljaren accepterar endast köpare inom Sverige.", så sender de ikke til danmark, det betyder nemlig "sælgeren accepterer kun købere indenfor Sverige".

  Håber det hjalp. Jeg er selv ikke særlig god til svensk, men hvis man er vant til ebay, kan man gætte sig frem til det meste.

  SvarSlet
 8. Denne sælger, sælger heldigvis til DK.
  Men auktionen jeg vil byde på, stopper imorgen og jeg er ikke blevet registreret endnu. Ved du hvad jeg kan gøre? :(

  SvarSlet
 9. Anonym: Du kan desværre ikke byde, hvis du ikke er medlem. Så der er ikke så meget at gøre.

  SvarSlet