fredag den 14. maj 2010

I want: Armlets

On ebay: 1. 2. 3. 4. 5. 6.

Efter at have set Vanillascented rocke de der armlets (har de noget navn på dansk?), er jeg selv blevet ret lun på at give det et forsøg. Jeg kan især godt lide dem, der ligner slanger, som der findes en del af på ebay til en billig penge. Alle disse, jeg har fundet, koster fx ikke mere end 90 kr. stykket. Jeg overvejer lidt at købe nummer 5 og bruge den til galla, da jeg tror den vil være flot til min gulvlange og gudindeagtige kjole. Den er enkel, men samtidig kan den give et lille twist. Og hvis den ikke duer alligevel, så kan jeg da sikkert bruge den til noget andet. Hvad synes I? Er I på?

16 kommentarer:

 1. Synes det er rigtig cool. og som du skriver, ret gudinde agtigt! :-)

  SvarSlet
 2. Det hedder da en armring. Jeg ved ikke, om jeg synes det bliver for 90'er og spice girls agtigt eller om det er fedt.

  Asos har også en slange én til £8.

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. JEG ER SÅ MEGET PÅ. Ihh hvor er de altså fine. Jeg er nok mere på 1 eller 3. Synes ikke de bliver for 90'er men giver det et mere etnisk look. Lidt indisk tænker jeg faktisk

  SvarSlet
 4. det skal siges at det er en god ide at købe en der ikke snor sig for mange gange rundt om armen, da det kan resultere i arm-deller i smykkets mellemrum når man bøjer armen - og det er ligemeget om man har tykke eller små arme! Det erfarede jeg ihvertfald, i min 90'er tid, da jeg som ca. 11-årig dyrkede det her look :)

  SvarSlet
 5. Jeg synes det er vildt flot, men tror bare de er ret ubehagelige at have på :/

  SvarSlet
 6. er vildt meget på . kan du eventuelt ligge nogle links til hvor du har fundet dem ??

  SvarSlet
 7. sorry , linket virker nu (havde ikke lige set man skulle trykke på tallene ) ups ..

  SvarSlet
 8. Tror det kunne være super flot til galla, specielt til en lang kjole, jeg er PÅ ;)

  SvarSlet
 9. Ja, jeg dyrkede dem også i 90'erne :D

  SvarSlet
 10. Jeg er godt nok helt skør med 1'eren! Desværre er mine nyindkøbte gallasko med gulddetaljer, hrmm.. jeg pønser lige på det :)

  SvarSlet
 11. Er på! Kan især godt lide nummer 1 og 5. Jeg havde engang en fra Grækenland, men den knækkede desværre, så det kunne være man skulle få sig en ny? Jeg synes i hvertfald at det lyder flot det du havde tænkt dig :)
  www.boennen.wordrpess.com

  SvarSlet
 12. Wow! De er virkelig fine! Jeg er ligesom dig nok til nr. 5... jeg må lige ind og kigge på dem, måske man skulle overveje både en i sølv og en i guld ;)

  //Holly

  SvarSlet
 13. Armring, selvfølgelig! Fedt at så mange er på. Jeg kan godt se den med 90'erne, men jeg var nok ikke gammel nok til selv at huske dem, for som andre også siger, så minder de mig mere om noget etnisk noget. :)

  SvarSlet
 14. Har i lang tid været på jagt efter nogle, og dem du har fundet er super fine!

  SvarSlet
 15. Godt jeg kunne hjælpe med jagten så. :)

  SvarSlet