fredag den 28. maj 2010

Hvor heldig kan man være?


Et hurtigt klik forbi Ben & Jerry's og så havde man sgu vundet en bøtte fair trade is. Der trækkes lod om 10 bøtter hver dag, og kuponen kan bruges i alle Statoil butikker, der forhandler Ben & Jerry's - det er da ikke helt dårligt. Er der forresten nogen der ved, hvornår Ben & Jerry's i Århus åbner? Jeg synes godt nok, at de trækker den.

15 kommentarer:

 1. Fairly Nuts er min favorit! mmmh, sådan en gad jeg virkelig godt vinde :D

  SvarSlet
 2. i'm hungry...:D

  +
  katrina
  www.wildheartlove.com

  SvarSlet
 3. ja jeg syntes godt nok også de trækker den? jeg havde da regnet med noget ben and jerrys på min blå mandag .. mh!
  /cecilie www.redllips.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Hej :)
  Undskyld at jeg skriver i dette indlæg, men jeg har lige fulgt din guide til hvordan man laver ens blog bred (genialt) :) ! Men nu er mit problem bare, at alle mine informationer, fx. faste læsere, tidligere indlæg og "om mig" ligger nu aller nederst i min blog, og de skal jo helt stå i højre side :) Har du en idé om, hvad jeg kan have gjort galt :) ?

  Hilsen Alberthe :)

  SvarSlet
 5. Hej Alberthe.
  Jeg vil umiddelbart to, at du har gjort sidebar wrapper alt alt for bred. Den skal jo være meget smal, da den ellers ikke kan være i siden. Min er kun 190px, hvad er din da?

  SvarSlet
 6. Min er kun 2px. Måske jeg skulle prøve at ændre skabelon (:?

  SvarSlet
 7. Hmm, det lyder lidt underligt. Hvilken skabelon har du?

  SvarSlet
 8. Minima Stretch :) Har prøvet med den du bruger, virker sært nok heller ikke :(

  SvarSlet
 9. Hej Alberthe. Som jeg også skriver i guiden, så er jeg ingen ekspert, jeg har bare prøvet mig frem. Så jeg må desværre sige, at jeg ikke ved hvad problemet er. Prøv evt. at lave sidebar meget større, fx 100px, for hvis den kun er 2px, vil indholdet jo ikke kunne være der, så hvis det er tilfældet, kan det være derfor, at det har rykket ned nederst på siden. Jeg tror måske, at det kan være det.

  SvarSlet
 10. Nej nej jeg ved godt du ikke er nogen ekspert :) Men tak :)

  SvarSlet
 11. Hej :) har tagget dig i en blogleg. Du kan læse om det på min blog.

  SvarSlet
 12. Hej Pernille, jeg har også været så heldig at vinde en bøtte, men jeg har ikke fået andet end mailen hvor der står navnene på vinderne. Hvordan fik du fingrer i din kupon? :-)

  SvarSlet
 13. Hej Mills. Jeg fik også en mail med et link, hvor jeg skulle udfylde navn og adresse - den kom efter den anden mail. Derefter gik der omkring to uger før jeg modtog kuponen. Men det lyder underligt, hvis du ikke har modtaget den anden mail.

  SvarSlet
 14. Camilla: Jeg deltager, så snart jeg får tid. :)

  SvarSlet
 15. Mig og min veninde spurgte en mand inde i/ved Ben & Jerrys butikken (han var vidst i gang med at gøre klar til at de kan åbne).. Og han sagde at da højst sandsynligt åbner Onsdag. Så Måske?? :-)

  SvarSlet