søndag den 8. august 2010

En madanbefaling


Det er første gang, at jeg kommer med en madanbefaling, men da jeg har spist her mange gange, syntes jeg egentlig lidt at det var på tide. Den Persiske Restaurant ligger på Fredensgade (tæt på Salling) og hver dag er der frokost buffet for kun 59 kr, hvilket er det eneste, jeg har prøvet. Betjeningen er så venlig og atmosfæren er rigtig hyggelig, og selvom man ikke skal forvente nogen ekstraordinær madoplevelse, så er det et sted jeg altid vender tilbage til. Især pga. prisen selvfølgelig, det er dælme altså billigt i forhold til hvad man får, men også fordi de har verdens bedste lasagne (jeg sværger).

8 kommentarer:

 1. elsker persisk mad. min far er selv fra iran, og laver virkelig godt persisk mad.

  SvarSlet
 2. Uhm, det ser lækkert ud! Snakker vi Århus? :-)

  SvarSlet
 3. Uh hvor lækkert :) Pizzaen ser dog lidt fedtet ud, men hvis det er en billig pris, så er det også fair nok. Har du prøvet Casamia? Som vandt aoa-pris for Århus' bedste pizzaria? :)

  www.prik-prik-prik.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Mmmm elsker Rivas, men har faktisk ikke været siden gymansietiden - måske man lige skulle overveje en lille reunion? :)

  SvarSlet
 5. Må jeg prøve! Godt alternativ til 'Den blå paraply', som efterhånden er blevet for fedtet og snusket :-)

  SvarSlet
 6. Den ligger i Århus, ja. :)

  Pizzaen ser måske lidt fedtet ud, men det er den altså ikke helt så meget i virkeligheden. Har aldrig hørt om Casamia, men det er heller ikke så tit jeg går efter pizza, når jeg kigger efter mad i Århus.

  SvarSlet
 7. sounds weird but i miss european pizza. here in usa doesn't taste as good...

  SvarSlet
 8. The Divinitus: Not sure about what you find wierd?

  SvarSlet