mandag den 2. august 2010

Mandag

American Apparel shirt, Cheap Monday jeans and Acne boots.

I dag har jeg været oppe og hente mine billeder fra Roskilde og studenterkørsel. Jeg var virkelig ved at falde bagover, da hun nævnte prisen på 200 kr - 200 kr. for at få fremkaldt tre engangskameraer, det var sgu næsten det dobbelte af hvad de kostede tilsammen. På vej derop gik jeg forbi den lokale stofforretning, som havde nogle rester liggende til 10 kr. stykket. De var lange nok til at kunne bruges som både bukser eller kjole, så jeg hapsede de her to med hjem, og så må jeg så se, om jeg kan finde ud af at sy noget. Tid har jeg i hvert fald nok af, nu hvor jeg har sabbatår.

11 kommentarer:

 1. Elsker bukserne - de ser fede ud på :)

  /Anna

  SvarSlet
 2. er vild med både bukser og skjorte ! :)
  Hvad skal du så egentlig nu her, når du holder sabbatår? skal du arbejde eller rejse ? :)

  SvarSlet
 3. hvad skal du lave i dit sabbatår? rejse, arbejde eller noget helt tredje? :)

  SvarSlet
 4. Jeg måtte også slippe 300 kr for tre engangs kameraer fra roskilde, havde godt nok ingen anelse om at det var så dyrt.. :(

  SvarSlet
 5. Tusind tak. :)

  Meningen er at jeg skal arbejde, men da mit nuværende arbejde ikke kunne give mig fuldtid alligevel, står jeg i en lidt træls situation - især da jeg først fik det at vide for under en måned siden. Jeg har søgt et enkelt sted, som jeg håber og krydser fingre for alt hvad jeg kan, men hvis ikke jeg får det job, så må jeg jo i gang med den helt store jobsøgning.

  Nathalie: 300!!? Og jeg troede 200 kr. var dyrt.

  SvarSlet
 6. Årh hvad fede bukser!! Kan vi se dem forfra? ;)
  /Gunilla

  SvarSlet
 7. Wee, Jeg ville have taget engangskameraer med på skanderborg, men min mor blev ved med at sige det var dyrt at fremkalde, og i dag overraskede hun mig så med et sd-kort til mit gamle digitalkamera, insisterende som hun er. Men nu ser det da vist ud til at jeg skylder hende et stort tak, for hold op hvor er det da dyrt!
  btw. nu ved jeg jo ikke hvilken ende af århus du bor i, men jeg ved da fx at mit arbejde i Gulbageren søger en fuldtidsvikar ca. 20km nord for Århus. Jeg selv har lige sagt op i dag, og de har søgt rimeligt længe, så der må vel være nogle ok muligheder for et job derude.

  SvarSlet
 8. Gunilla: Det kunne da godt være der kom et billede af dem forfra på et tidspunkt. ;)

  Sara: Hehe, ja der havde din mor i hvert fald fat i noget. Tusind tak fordi du siger det, men 20 km nord for Århus er jo et lidt vidt begreb, når der findes så mange Guldbagere, og jeg vil alligevel hellere finde et job i Århus, som jeg kan beholde, når jeg begynder at studere i Århus. :)

  SvarSlet
 9. Såklart. Det var også mere ment som at det var muligt :) Der er flere af mine veninder der faktisk har fået job her henover sommeren selvom det skulle være svært :) Haha, ja det er det vel. Så er det nok ikke lige noget. Det er ud af grenåvej så det er ikke lige frem i byen :)

  SvarSlet
 10. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 11. Det har du nok ret i. Jeg har også set rigtig mange der søger faktisk. :)

  SvarSlet