onsdag den 25. august 2010

Servicemeddelelse: Zara lukker i Århus

Ville lige dele dette, som jeg læste i avisen i dag, med jer. På torsdag (i morgen) er sidste dag, Zara har åbent i Århus. Kæden har valgt at lukke og slukke butikken i Århus, så hvis man vil have købt lidt inden det er slut med Zara i Århus, så gælder det om at komme afsted! Læs evt. mere her.

13 kommentarer:

 1. Zara lukker i hele DK generelt :-( Har jeg hørt.

  SvarSlet
 2. Stenet... jeg synes altid der er mega mange mennesker i Zara i Århus. Det er virkelig en populær butik, så det er vildt at de lukker den :/

  SvarSlet
 3. NEEEEEEEEEEEJ! Det var en af de ting jeg glædede mig til når jeg nu skal flytte til Århus :-(

  SvarSlet
 4. Zara har altid kørt dårligt i Danmark. Det er firmaet der har prøvet at få det op at køre her, da de mente at så havde man et veletableret firma hvis det kunne køre i DK, selvom det ikke kunne betale sig. De har åbenbart helt givet op??

  SvarSlet
 5. wow.. det havde jeg ikke lige set komme!

  SvarSlet
 6. Neeeej!!! Sikke en dårlig nyhed... :(

  SvarSlet
 7. WHÅÅÅT? NO! Æv. Triste nyheder.........
  // http://milkdujour.blogspot.com

  SvarSlet
 8. Nej, øv altså!

  SvarSlet
 9. Jeg synes godt nok også, at det er meget underligt, at Zara ikke kan løbe rundt i Danmark - der er altid så mange mennesker, også i kø til kasserne. Heldigvis nåede jeg aldrig selv at blive nogen stor fan af Zara, men det er da ærgerligt for Århus at de mister sådan en butik.

  SvarSlet
 10. Lukningen har intet at gøre med for lidt kunder og er langt fra et bevidst valg fra Zara's side. Begrundelsen ligger i at de ikke kunne få kontrakten på lokalerne fornyet. I stedet kommer der til at åbne Inspiration og Bestseller.

  Virkelig en skam, når Århus i forvejen halter efter Kbh mht. shopping. Vi har allerede både Inspiration og Besteller. Hvorfor gøre strøget mere ensformigt end det allerede er?

  SvarSlet
 11. Ja, helt enig med overstående kommentar! Hader at de bliver ved med at åbne de samme butikker i Århus. De burde åbne noget nyt såsom Urban Outfitters, American Apperal eller nogle andre lidt mere specielle butikker.

  SvarSlet
 12. Du skal ikke regne med at der åbner en American Apperal da de er ved at gå konkurs! :( læste et sted om at de havde til slutningen af september at indtjene de flere millioner af dollars de skylder for at blive kørende.. men nu mp man jo se?.. men der er fandme synd at Zara er lukket :(

  SvarSlet