tirsdag den 3. august 2010

My new bag from Yvonne Koné


Nej, det er ikke fordi jeg pludselig har vundet i lotto, men det her er min (lettere forsinkede) studentergave fra min forældre. Hvorfor jeg først får den nu skyldes flere ting. Først vidste jeg nemlig slet ikke, hvad jeg skulle ønske mig. Endelig fik jeg bestemt mig for at købe en Alexander Wang mini Brenda taske, hvor jeg ville få 2000 kr. som tilskud i gave. Jeg havde håbet at finde den i London, men da den kun var i farver, jeg ikke ville have, måtte jeg finde den et andet sted. Jeg havde så godt nok fundet den på Nué webshop, men efter at have tænkt og kigget på den i så lang tid, endte jeg i stedet med at have kigget mig mæt. Så var det jeg kom i tanke om Yvonne Koné, og så var det pludselig ikke så svært at beslutte sig. Så i dag kom posten med denne fine fanny bag, som jeg bestilte på Stylepaste i søndags. Jeg elsker den allerede!

15 kommentarer:

 1. Den er lækker! Jeg fik selv fingre i én - dog en anden model - til lagersalget for noget tid siden.

  SvarSlet
 2. Åh, ja. Jeg ville ønske jeg boede i København, så jeg kunne komme med til de lagersalg.

  SvarSlet
 3. Den er simpelthen så fin! Lidt misundelig har man vel lov at være ;)

  SvarSlet
 4. Man kan også gøre nogle gode fund, men det er også farligt (siger hende der er ved at pakke den 5. sorte sæk til genbrug med tøj, jeg hverken bruger eller har plads til)

  SvarSlet
 5. Camilla: Det er i hvert fald undskyldt, for den er simpelthen så flot - synes jeg. :D

  Spitzenklasse: Haha! Ja okay. Det må kræve en del selvbeherskelse. ;)

  SvarSlet
 6. Den er rigtig lækker! Jeg ved du for en rum tid siden købte en Acne pung. Er du stadig glad for den? og holder den i kvalitet efter brug?

  /Chau
  http://thetigerakachau.blogspot.com/

  SvarSlet
 7. Chau: Ja, det er rigtig. Jeg er stadig helt vildt glad for den. Læderet har fået lidt skrammer, men det er ikke rigtig til at undgå, når det er sådan noget mat læder. Ellers holder den fantastisk. Den fejler i hvert fald ingenting og jeg vil med glæde anbefale den. :D

  SvarSlet
 8. super lækker taske! men må lige høre.. er det sådan en mavebælte taske? :-)

  hilsen Natacha :-)

  SvarSlet
 9. Natacha: Nej, den er meget større. Minder mere om en rygsæk. Jeg mener, at Elise fra Anywho har den.

  SvarSlet
 10. Jeg synes klart at du har truffet et meget bedre valg end AW Brenda bag! Den her er ikke nær så hypet og holder måske så også længere, du er skisme en heldig pige ;)

  SvarSlet
 11. Charlotte: Det var nok også den tænke der gjorde udslaget for mig. :)

  SvarSlet
 12. nuijjj, den har jeg også kigget efter lææænge. tror, også meget snart, den lander hos mig, den er fabelagtig - intet mindre! ;-) tillykke me den

  SvarSlet
 13. Hvor meget gav du for den? Den er ikke på stylepaste længere.

  SvarSlet
 14. Er det den, der bare hedder Fanny Bag?

  SvarSlet
 15. hey pernille :D
  har total forelsket mig i denne taske. Kan du forklare hvor stor den er, med f.eks. hvad du kan have i den. Synes det er enormt svært at vurdere størelsen, efter jeg har set mange forskellige billder.

  - Astrid
  www.whybadhairday.wordpress.com

  SvarSlet