mandag den 13. december 2010

Den der ting, jeg havde gang i


Nogen husker måske det her indlæg? Det er efterhånden noget tid siden, og det er egentlig ikke fordi jeg først er blevet færdig nu, jeg har bare ikke fået taget et billede af det. Men her er altså resultatet. Ifølge mønstret skal den sidde, som jeg har sat den på billede 2 og 3, men jeg synes også den fungerer fint med et tyndt bælte. Mønstret kan man finde helt gratis her (på tysk). Den er ikke speciel svær at lave, men pga. af kanterne, som først skal limes fast (da knappenåle vil lave huller) og dernæst syes fast, tog den flere timer at lave, så det kræver en god portion tålmodighed. Til kanterne skal man bruge en bred lædersnor, men det er ikke nemt at finde og slet ikke i den farve, så i stedet købte jeg imiteret skind, som jeg så klippede til brede strimler - hvilket så også lige forlængede arbejdstiden med adskillige timer. Men bortset fra det er den virkelig nem at lave, da det bare er en stor firkant med en slids i midten (det kan dog anbefales at lave den lidt kortere i bredden, hvis man er ligeså lille som mig - for jesus den er altså lang).

28 kommentarer:

 1. Hmmm den tror jeg da at jeg skal lokke et familiemedlem med symaskine til at hjælpe mig med at lave :)

  SvarSlet
 2. Og det første jeg tænkte da jeg så billederne (uden at have læst teksten) "Mon hun skal ud i skoven og lege elver?" HAHA men jeg fik en lang næse. Den er ellers virkelig flot - en anelse misundelig og alligevel skræmt :) Jeg har slet ikke tålmodigheden til sådan nogle projekter, desværre.

  Mvh. Michelle-Marie
  http://miss-michellemarie.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. Wow hvor er den fin!
  Jeg har planer om at jeg selv skal begive mig ud i et lignende projekt, mangler bare det perfekte stof - ligesom dette. Kan jeg mon lokke et link eller tip til hvor jeg kan finde dette perfekte stof som du bruger? Det er så smukt! ;-)

  S
  www.stephaniehonore.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Sikke mange søde kommentarer - og sjove, haha. Kan godt forså at du synes det kan ligne lidt noget elvertøj, for den er altså virkelig stor. :D

  Stephanie: Jeg ved ikke om de har mere tilbage, men jeg købte det i stof2000 i Århus. Det er noget virkelig lækkert stof i uld og kashmir, så det kostede også derefter - 189 kr/meter. Men prøv at kigge på deres hjemmeside, det kan være de har mere der.

  SvarSlet
 5. Jeg har været inde og kigge på deres hjemmeside, men jeg synes ikke rigtig, at jeg kan finde det. Kan være du er mere heldig, hvis du har mulighed for at besøge en af deres butikker.

  SvarSlet
 6. Wow, hvor er den flot. Super godt gået :-)

  SvarSlet
 7. Den er godt nok fantastisk fin!! Sejt at du sådan lige har 'bikset' den sammen ;)

  SvarSlet
 8. jeg er helt vild med den! props til dig :)

  SvarSlet
 9. Super fed poncho! Jeg har lige bestilt en :) får man den med posten?

  SvarSlet
 10. Tusind tak! :)

  Sofie: Mener du ponchoen? For du skal selv lave den? Det er bare mønsteret du kan finde i linket. :)

  SvarSlet
 11. Awwww! :D Love love love your cape, great color!
  xx

  SvarSlet
 12. Den er jo så flot! Tror virkelig også jeg skal have gjort noget ved alle mine sy-projekter her i juleferien :)

  SvarSlet
 13. wow, hvor er den flot!
  thumbs up! :)

  SvarSlet
 14. Virkelig lækkert at se på! Jeg må også hellere komme igang ;)

  Men Pernille, de Acne boots du har på - de er bare så fede! Jeg har søgt og søgt efter dem på nettet, men uden nogen form for held.. Ved godt de ikke er fra denne sæson, men du kunne vel ikke tænke dig at sige hvad de hedder?

  Btw. elsker din blog, den er ikke som alle andre, og har læst den dagligt i snart et år - dejligt at du er kommet lidt tilbage igen!

  knus fra en fast læser!

  SvarSlet
 15. Wauw hvor er den flot! Gid jeg var ligeså kreativ som dig, det kunne jo være, at man skulle prøve at lave sådan en...

  SvarSlet
 16. Mange mange tak. :D

  Anonym: Først og fremmest tak for de søde ord. Støvlerne er rigtig nok ikke fra denne sæson, men fra sidste år. Modellen hedder Shank, og hvis du holder øje med tradera.com og trendsales burde du havde heldet med dig - der dukker de nemlig jævnligt op.

  SvarSlet
 17. så flot! og hvor blev jeg glad da jeg lige så at du havde lagt et link ind til den! wauw wauw - ved da godt hvad jeg skal bruge resten af månedens penge, og tid på!!!

  SvarSlet
 18. NICE!! synes den er finest med et bælte taljen. :)

  SvarSlet
 19. *bib* den er fed, den er!!! :D

  SvarSlet
 20. Den er virkelig fin :) Tror du også den kan laves, på en måde, hvor man bare lægger kanterne op og syer? Eller tror du det bliver grimt? :)

  SvarSlet
 21. Tusind tak for de mange søde kommentarer. :D

  Anonym: Det kan man helt sikkert godt. Men afhængig af hvordan du sætter den, vil man nok komme til at kunne se bagsiden også, så det kommer an på, om du ikke synes det gør noget, at man ser det. Men hvis man laver kanten pæn og lige, så tror jeg ikke, at man lægger mærke til det. :)

  SvarSlet
 22. Ja jeg har bestilt mønsteret.. nu må jeg se om jeg kan lave den lige så flot som din :) gik der lang tid før du fik mønsteret med posten?

  www.so-many-shades-of-white.blogspot.com

  SvarSlet
 23. Jeg downloadede den fra siden og printede den selv ud. Ved ikke om de sender gratis mønstre med posten. Det er ikke et fuld-størrelse-mønster, som du bruger til at lave fx bukser og kjoler, og derfor er der ikke nogen grund til at vente på at få det med posten, da det nok alligevel ikke vil være større end hvis du selv printede det ud.

  SvarSlet
 24. Den er da bare helt fantastisk! Bare en skam, at jeg ikke fatter brik af tysk. Du kunne vel ikke lave en guide på dansk, og ligge ind på din blog? Evt. i en forkortet udgave så det ikke skal tage alt din tid.
  Tak for en fed blog! hvis du har lyst og tid, må du meget gerne kigge min:

  www.welovefashion-sissec.blogspot.com :-)

  SvarSlet
 25. Her kommer lige en lynguide:

  Man skal bruge et stykke stof på størrelsen 190x150 cm og 9 meter læderbånd, der er 3 cm bredt. Så måler man 100 cm ud fra den lange led og klipper ca. halvvejs op (kig evt. på billedet, der kan findes i linket) - så har man lavet halvudskæringen og faktisk alt hvad man skal gøre med stoffet. Nu skal man sætte lædersnoren rundt om kanten, hvilket gøres lettest ved først at lime kanten på, da man ikke kan sætte knappenåle i, da dette vil lave mærker i læderbåndet. Når kanten er sat fast hele vejen rundt syer man den blot fast og så er den færdig!

  SvarSlet