tirsdag den 7. december 2010

Mega shampoo til mini pris


Turen til frisøren i dag blev lidt dyrere end jeg havde regnet med - hun havde nemlig tilbud på hele to kæmpe 1 liters flasker fra Kevin Murphy til kun 549 kr, og sådan et tilbud siger man da ikke nej til. Jeg har været rigtig glad for dem, jeg modtog med mit Cover abonnement, men jeg havde alligevel lyst til at prøve en anden slags, og derfor blev det til angel wash. Det er egentlig beregnet til fint farvet hår, men det skulle også være godt til langt hår som mit, der nemt bliver slidt i længderne. Glæder mig til at prøve dem!

7 kommentarer:

 1. dejligt med tilbud :) og sikke et fint billede i sneen !

  SvarSlet
 2. Er spændt på hvad du synes om dem, jeg har nemlig også været rigtig glad for dem jeg modtog ifm. Cover abonnementet.

  SvarSlet
 3. Sophie: Mange tak. :)

  Guapizimo: Jeg er sikker på, at de er ligeså gode.

  Er der forresten nogen, der har prøvet nogle af hans styling produkter?

  SvarSlet
 4. mini-pris? det er da vist lidt af en overdrivelse :D synes godt nok du bruger umådeligt mange penge på småting...

  SvarSlet
 5. Hej Pernille,

  Jeg var sev en af dem der benyttede mig af Covser tilbud, og har netop prøvet samme serie som du netop har købt. De er fantastiske!

  Jeg er også faldet i deres stylingprodukter, og de er lige så gode. De har en slags saltvandscreme som giver det lækreste beach-hår. den har vundet mange priser, men vigtigst er at jeg synes den virker. Jeg har heller aldrig fået så mange komplimenter for mit hår som efter jeg er begyndt at bruge den. Den hedder Hair Resort.

  Derudover bruger jeg Easy Rider til at samle med efter håret er tørt. I stedet for voks. Og min frisør har anbefalet mig at bruge den i vådt hår hvis jeg vil have lidt krøl, men det har jeg kun prøvet en enkelt gang, så kan ikke udtale mig om det virker, endnu. De har restsalg på Nicehair, så den kan fås virkelig billigt pt: http://www.nicehair.dk/product.asp?product=7921

  En sidste ting jeg lige vil sige. Det bedste er at man ikke behøver vaske hår super ofte selvom man bruger mange stylinprodukter. For det første fordi deres shampoo er rigtig god, men også fordi produkterne ikke fedter, og det er også nemt at sætte på 2. og 3. dagen. Det er virkelig rart når man har langt hår, som du også har.

  Sig til hvis du prøver noget. Min frisør siger at han har mange produkter, og det gør at man kan få købt for meget forskelligt. Hans produkter kan ofte bruges til mange forskellige ting, så man skal bare finde det rigtige.

  SvarSlet
 6. Hold da op en lang smøre jeg fik fyret af :-)

  SvarSlet
 7. Det er da fantastisk med et langt svar, så tak for det. :D Men det lyder til at jeg skal prøve nogle af de produkter, når dem jeg har fra Redken løber tør.

  SvarSlet